Παρακαλώ περιμένετε
FOTO IOSIFIDIS - Stylianos Iosifidis, Φωτογράφοι

FOTO IOSIFIDIS - Stylianos Iosifidis

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

https://fotoiosifidis.gr/index.php/el/

https://www.facebook.com/www.fotoiosifidis.gr/?ref=native_aymt_megaphone

https://www.instagram.com/explore/locations/254667734702953/foto-iosifidis/?hl=el

Ο Steve Iosifidis γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Ο πατέρας του Θοδωρής Ιωσηφίδης ήταν από τους πρώτους Έλληνες φωτογράφους της Νέας Υόρκης ανοίγοντας το πρώτο του φωτογραφείο το 1969 στην περιοχή της Αστόρια. Ο Steve αγάπησε την τέχνη της φωτογραφίας και ασχολήθηκε από πολύ μικρός, μαθητεύοντας δίπλα στον πατέρα του.

Το 2002, έπειτα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η επιχείρηση μεταφέρεται στο ιδιόκτητο studio στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, στην οδό Ολυμπιάδος 93.

Με συνεχή κατάρτιση και παρακολούθηση πολλών ειδικών σεμιναρίων γύρω από τη φωτογραφία, με εξειδίκευση στις φωτογραφίσεις γάμων και βαπτίσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας και ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνολογίες, τις νέες τεχνικές αλλά και όλες τις νέες τάσεις. Αποτέλεσμα η πρώτη πανελλαδική τιμητική διάκριση το 2006, κερδίζοντας το 3ο βραβείο για το καλύτερο ψηφιακό album βάπτισης της χρονιάς. Το 2007 οι διακρίσεις συνεχίζονται κερδίζοντας το 2ο βραβείο για το καλύτερο ψηφιακό άλμπουμ γάμου της χρονιάς. Και να είστε σίγουροι όπως δεν θα σταματήσουμε εδώ…

Ειδικευόμαστε στη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμων, βαπτίσεων και διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας και εμπιστευθείτε μας για τις φωτογραφίες κάθε ξεχωριστής σας στιγμής.
Πίσω από κάθε μας «κλικ» ζωντανεύει και μια μοναδική σας ανάμνηση...

2310 707773

info@fotoiosifidis.gr

ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.