Παρακαλώ περιμένετε
Εvaplex - Αρχοντή - Νατάσα Αρχοντη, Προσκλητήρια, Ανθοστολισμός, Στέφα

Εvaplex - Αρχοντή - Νατάσα Αρχοντη

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Προσκλητήρια, Ανθοστολισμός, Στέφανα, Μπομπονιέρες

Η εταιρία Εvaplex Α. Αρχοντή & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1992. Δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου και της βάπτισης σε χονδρική και λιανική πώληση. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα προσκλητήρια EVA είναι μοναδικά, αφού η εταιρία έχει αποκτήσει δίπλωμα πατέντα ευρεσιτεχνίας.
Η εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ειδών για γάμο, καθώς επίσης η δυνατότητα ειδικών κατασκευών έχουν ως αποτέλεσμα την ανταπόκριση της εταιρίας στις απαιτήσεις της αγοράς και την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας. Σήμερα, η πλήρης σειρά των προϊόντων και τα ολοκληρωμένα θεματικά σετ γάμου, καθώς επίσης οι ιδιαίτεροι και ευφάνταστοι στολισμοί ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις κάθε ανάγκης, αφού υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής νέων ειδών αλλά και η επιλογή σχεδίων από τη συχνά ανανεώσιμη βιβλιοθήκη της εταιρίας. Σας περιμένουμε για να ζωγραφίσουμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές σας!
 
https://evaplex.gr/
https://www.facebook.com/evaplex.arxonti/
 
 

6972824106 - 2392021426

sales@evaplex.gr

www.evaplex.gr facebook.evaplex.arxonti/

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.