Παρακαλώ περιμένετε
elite weddings photography - Γιάννης Αγγελόπουλος, Φωτογράφοι

elite weddings photography - Γιάννης Αγγελόπουλος

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography.
Η φωτογράφηση  γάμου  δεν είναι απλά η δουλειά μας…

Η φωτογράφηση  γάμου είναι το πάθος μας!

Αφού ήδη μας βρήκατε, φαίνεται ότι ψάχνετε κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό για τις φωτογραφίες του γάμου σας. Η φωτογραφία για μας είναι τρόπος ζωής και ο στόχος μας είναι να δώσουμε έναν παραμυθένιο τόνο στην ιστορία της πιο ξεχωριστής μέρας της ζωής σας.

Από την προετοιμασία της νύφης, στην φωτογράφηση του μυστηρίου και από την καλλιτεχνική σας φωτογράφηση μέχρι την δεξίωση σας, δημιουργούμε φυσικές και αυθόρμητες φωτογραφίες, πολύ διαφορετικές από τις τυπικές φωτογραφίες γάμου που όλοι ξέρουμε.

 

Για εμάς στην Elite Weddings, κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό και κανονίζουμε μαζί του κάθε λεπτομέρεια, λαμβάνοντας υπ’όψιν πάντα το προσωπικό στυλ των ανθρώπων που φωτογραφίζουμε. Η φιλοσοφία μας είναι ότι η φωτογράφηση του γάμου σας είναι μοναδική, είναι κάτι που δεν επαναλαμβάνεται και δικαιούστε μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείτε να έχετε.

 Για διαθεσιμότητα και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

6979135969

-

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.