Παρακαλώ περιμένετε
Djnathann - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ, Dj, Ηχητικός εξοπ.

Djnathann - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Dj, Ηχητικός εξοπ.

djnathann (Νίκος Ναθαναηλίδης) μένω Ρόδο και τα τελευταία 18 χρόνια εργάζομαι ως επαγγελματίας dj σε γάμους,βαφτίσεις,λοιπές εκδηλώσεις, ξενοδοχεία,μπαρ κτλ. με ελληνική και ξένη μουσική.Η εμπειρία μου στους γάμους ειναι τεράστια. Ο γάμος είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για το ζευγάρι και η  μουσική κάλυψη της εκδήλωσης είναι και η έκφραση ενός μέρους της προσωπικότητας των νεόνυμφων. Γι' αυτό και το ζεύγος έχει τον πρώτο λόγο στο μουσικό ύφος της δεξίωσης το οποίο μπορεί να κρατηθεί αυστηρά ή να υπάρξει μια ελαστικότητα ώστε να αποφευχθούν και οι "γκρίνιες" συγγενών και λοιπών καλεσμένων. Οπότε ως επαγγελματίας είμαι συνεπής σε αυτή την γραμμή. Διαθέτω πλήρη ηχητικό εξοπλισμό (2300 Watt RMS) με φωτορυθμικά (αφορά μόνο για την περιοχή της Ρόδου). Μπορώ να αναλάβω δεξιώσεις και εκτός Ρόδου όσο αφορά την μουσική κάλυψη μόνο (χωρίς εξοπλισμό).  

Επίσης ασχολούμαι με παραγωγή και θα με βρείτε στο διαδύκτιο (youtube,beatport,spotify,soundcloud) ως djnathann. 

6971569944

ΡΟΔΟΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.