Παρακαλώ περιμένετε
DJKostas - Κωνσταντινος Μητραβελας, Dj

DJKostas - Κωνσταντινος Μητραβελας

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Dj

Στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής η μέρα του γάμου είναι μοναδική!

Γι' αυτή την ξεχωριστή μέρα, μοναδικό μέλημα σας θέλω να είναι η χαρά που θα έχετε. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να βρίσκω προτάσεις και λύσεις στο κάθε ζευγάρι γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ημέρα του γάμου για εσάς και τους προσκεκλημένους σας. Θα φροντίσω για την άψογη μουσική κάλυψη του γάμου στη δεξίωση σας. Σκοπός μου, ο γάμος σας να είναι διασκεδαστικός, να ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και να αντανακλά το στύλ σας. Επιθυμία μου, είναι να διασφαλίσω ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που έχετε όχι μόνο να πληρούνται αλλά υπερβαίνονται! Μπορώ να δημιουργήσω ξεχωριστή ατμόσφαιρα έχοντας γνώση του αντικειμένου μου και φροντίζοντας το γάμο σας με κύρος και υπευθυνότητα. Προτεραιότητα μου είναι η εμπιστοσύνη που εσείς μου δείχνετε. Είμαι άρτια εξοπλισμένος, διαθέτοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και παράλληλα καλαίσθητα. Μέλημά μου να υπάρχει η καλύτερη ηχητική κάλυψη για το γάμο και το πάρτυ σε παντός είδους χώρους και αίθουσες εκδηλώσεων. Τα φωτιστικά εφέ που παρέχω θα μπορέσουν να δημιουργήσουν - ταυτόχρονα με το μουσικό μέρος - την ιδανική ατμόσφαιρα που εσείς επιζητείτε. Σκοπός μου είναι η εξυπηρέτησή σας και αυτό γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει μόνο μέσω οργανωμένου και άρτιου φωτιστικού και ηχητικού εξοπλισμού.

https://www.facebook.com/gamhlioparty/

Djkostas

6944891113

djroni@windowslive.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες που θέλουν το βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

Νυφικά χτενίσματα για νύφες; Αυτό είναι πολύ γενικό, για αυτό το άρθρο θα αναλύσω το κάθε στυλ. Εάν είστε η νύφη και λίγο μπερδεμένη για το ποιο χτένισμα θα πρέπει να υιοθετήσετε για την ημέρα του γάμου σας. Μην σας πιάνει πανικός, έχω εδώ έχω μερικά ωραία hairstyles από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα που θα σας κάνουν την πιο γοητευτική νύφη!

Νυφικά φορέματα; Μπορεί να έχουν διαφορετικό ύφος. Άλλα πιο περίπλοκα αλλά με ιδιαίτερη χάρη άλλα πιο απλά, το κάθενα έχει τη μοναδικότητά του.Κάποιος θα έλεγε ότι αυτά τα νυφικά φορέματα που θα σας παρουσιάσουμε μοιάζουν περισσότερο με απλά φορέματα

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα σας δώσουν λάμψη!

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά; Εύκολα νυφικά χτενίσματα που θα σας ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο, το πανέμορφο και κομψό που αξίζει κάθε νύφη να έχει. Ξέρουμε πόσο κουραστική είναι η διοργάνωση του γάμου και για αυτό είμαστε εδώ για σας πάντα με τις καλύτερες και όμορφες ιδέες μας για σας.