Παρακαλώ περιμένετε
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -ΘΕΑΜΑΤΩΝ(www.sakitoandrichifantasy.gr)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -ΘΕΑΜΑΤΩΝ(www.sakitoandrichifantasy.gr). - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Animateur Παιδιών

Η εταιρία μας ασχολείται με ένα πλήθος από παιδικά θεάματα και εκδηλώσεις όπως παιδικό θέατρο, παιδικά κλόουν πάρτυ, παιδικά σπα ( spa ) πάρτυ, θεματικά πάρτυ, πάρτυ βάπτισης και γάμου καθώς και άλλες δραστηριότητες που ικανοποιούν και το πιο απαιτητικό πελάτη !!! Πείτε μας πως ακριβώς ονειρεύεστε το πάρτυ του παδιού σας και εμείς θα πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σας !!! Ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε τη ψυχαγωγία των πελατών σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με προγράμματα για παιδιά και
ενήλικες ( kids and teens activities, sports, fitness & wellness, entertainmet and external shows, music bands e.t.c ) !!!
Σας καλωσορίζουμε στο μαγικό μας κόσμο και σας υποσχόμαστε ατελείωτη και ποιοτική διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους !!!http://www.sakitoandrichifantasy.gr/

6934583370 -6977484939

ΠΕΥΚΗ, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.