Παρακαλώ περιμένετε
Dimtiris Marinis Wedding Photography - Δημήτρης Μαρίνης, Φωτογράφοι

Dimtiris Marinis Wedding Photography - Δημήτρης Μαρίνης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Η ημερομηνία έκλεισε, η εκκλησία βρέθηκε, το νυφικό των ονείρων σας ειναι σχεδόν στα χέρια σας και όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα περιμένουν με ανυπομονησία την ημέρα του γάμου σας για να γιορτάσουν μαζί σας!

Η φωτογραφία έρχεται έτσι ώστε μήνες και χρόνια αργότερα να σας δώσει την ευκαιρία να ξαναζήσετε την υπέροχη αυτή ημέρα μέσα απο ζωντανές φωτογραφίες. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας προσέχωντας καθε μικρή λεπτομέρεια και συναίσθημα να καταγραφεί και να μείνει μαζί σας για πάντα. Οποια και αν είναι η παροχή που αναζητάτε εμείς μπορουμε να σας καλύψουμε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης. 

Αποφεύγουμε την δημιουργία πακέτων και θεωρουμε οτι καθε γάμος και καθε ζευγαρι ειναι ξεχωριστοι και επιλέγουμε να στήσουμε  μαζι με εσάς, σε ενα ραντεβού συον χώρο μας, το πακετο που σας ταιριάζει και καλυπτει τις ανάγκες σας. Η κοστολόγηση του εχει να κάνει κυριώς με τις παροχές που εσείς αναζητάτε και το budget που εχουμε στη διαθεση μας. Αν και η μέση τίμη που προκύπτει ειναι γυρω στα 1500€ (για ενα πλήρες πακέτο) η τιμη αυτη μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Περα όμως απο το οικονομικό κομμάτι το πιο σημαντικό ειναι η επαφή με τον φωτογράφο σας. Εναν ανθρωπο που θα περάσει μαζι 12-14 ώρες, θα σας καθοδηγησει και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την ήμερα του γάμου σας μετατρέπωντας την σε μια εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας την ζωή. 

Σας περιμένω στο χώρο μας, για να οργανώσουμε μαζι το τελειο πακετο για την δική σας μοναδική ημέρα!

Ζωγράφου, Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ; Είμαστε αρκετά μεροληπτικοί στην κλασική κομψότητα των κεντημένων νυφικών, αλλά αν λαχταράτε το δράμα για τη μεγάλη μέρα σας, υπάρχει ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος για να φορέσετε αυτό το νυφικό