Παρακαλώ περιμένετε
Chiaroscuro Photography - Δημήτρης Χωριανόπουλος , Φωτογράφοι, Βίντε

Chiaroscuro Photography - Δημήτρης Χωριανόπουλος

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο

Αφηγηματική φωτογραφία γάμου. Συλλαμβάνω ευτυχισμένες στιγμές και αφηγούμαι ιστορίες. Το στυλ μου είναι απλό. Ψάχνω για στιγμές με σημασία. Στιγμές που μπορούν να πουν μια ιστορία. Φωτογραφίζω ‘’από μέσα’’, σαν ένας καλεσμένος σας που συμμετέχει στη χαρά σας  και όχι σαν ένας εξωτερικός παρατηρητής με προκαθορισμένες ιδέες για τις φωτογραφίες που θα βγάλει. Δεν μου αρέσει να δίνω οδηγίες ή να μετακινώ πράγματα και ανθρώπους. Φωτογραφίζω με απλότητα και ειλικρίνεια και αποτυπώνω αληθινές στιγμές και συναισθήματα για να αφηγηθώ την δική σας ιστορία.

 

www.chiaroscuro.gr

6972121237

Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.