Παρακαλώ περιμένετε
Charles & the SAX (Hasta Banana) - ΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ , Ορχήστρες

Charles & the SAX (Hasta Banana) - ΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ορχήστρες

Charles & the SAX | Hasta Banana

Πρωτοακούστηκε σαν όνομα HASTA BANANA στο Λονδίνο το 1988, όταν ιδρύθηκε από τον Κάρολο Κακαρά και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σαν latin συγκρότημα σε trendy μαγαζιά του Kensington και του Chelsea.

Με την επιστροφή του Κάρολου στην Αθήνα, το 1990, το γκρουπ πλαισιώθηκε από νέους μουσικούς. Έκτοτε έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μαγαζιά και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της επαρχίας. Έχουν αναλάβει επίσης τη μουσική κάλυψη πολλών εκδηλώσεων και promotions προϊόντων και νέων χώρων.

Με το πέρασμα του χρόνου οι Hasta Banana εμπλούτισαν το μουσικό ύφος του συγκροτήματος  και αλλαξάν το όνομα τους σε Charles & the SAX. Το αποτέλεσμα είναι πως το γκρουπ έχει αποκτήσει ένα ποικίλο ύφος με επιρροές από latin, rock, pop, funky, jazz & swing και reggae.

ΤΑ ΜΕΛΗ

Κάρολος Κακαράς - κιθάρα / ηλεκτρονικά / τραγούδι
Χάρης Αθανασόπουλος – σαξόφωνο

FIND US ON

FACEBOOK: Hasta-Banana

MUSIC DEMOS: YouTube Karolos Kakaras

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Διατίθεται αναλυτική λίστα με playlist (μέσος όρος 450 τραγούδια) όπως και αναλυτική κατάσταση των κυριοτέρων / πρόσφατων συνεργασιών.

6944779393 - 6946692768

harrisathanasopoulos@yahoo.gr

AΘΗΝΑ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.