Παρακαλώ περιμένετε
Bright Bride Photography - Κωνσταντίνος Παπαχειμώνας, Φωτογράφοι

Bright Bride Photography - Κωνσταντίνος Παπαχειμώνας

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

«Οι ερωτευμένοι έχουν ένα δικό τους φως».

Κωνσταντίνος Παπαχειμώνας

 

Η Bright Bride Photography δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Παπαχειμώνα, απόφοιτο της Σχολής ΑΚΜΗ και με μετέπειτα συνεχείς επιμορφώσεις στη Σχολή Καλών Τεχνών και σε workshops πάνω στη φωτογραφία και τις τεχνικές της στο γάμο. Μετά από μια πολυετή πορεία στη φωτογραφία γάμων δημιούργησε τη δική του ομάδα επιλεγμένων φωτογράφων και βιντεογράφων που αποτυπώνουν με ευαισθησία την αγάπη που ενώνει δύο ανθρώπους στην πιο όμορφη μέρα της ζωής τους! 

Ο Κωνσταντίνος πιστεύει οτι τα ερωτευμένα ζευγάρια ταιριάζουν απόλυτα με το διάφανο ελληνικό φως.  Η αισθητική της Bright Bride Photography εμπνέεται από  τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Η Φύση, ακριβώς όπως ένα έργο τέχνης, προσφέρει το τέλειο σκηνικό σε οποιαδήποτε εποχή κι αν διαλέξετε να πρωταγωνιστήσετε!

Η εξειδικευμένη ομάδα της  Bright Bride Photography είναι πρόθυμη να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε μέρος κληθεί. Εκτός από τη φωτογραφία, τη βιντεογραφία και τη λήψη με drone, σας προσφέρουμε και συμβουλευτική καθοδήγηση της διοργάνωσης και του styling του γάμου σας. 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έναν κατάλογο συχνών ερωτήσεων (FAQ), που θα λύσουν τις κύριες απορίες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, να βρούμε τι σας εμπνέει, και να το κάνουμε πραγματικότητα.  

 

https://www.brightbride.gr/

https://www.instagram.com/brightbride_photography/

https://gr.pinterest.com/BrightBridePhotography/

https://www.facebook.com/brightbride.gr/

https://twitter.com/BrideBright

https://vimeo.com/brightbridephotography

https://www.youtube.com/watch?v=avAuxzcFtGI

Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ - Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ.

BOHO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΥΦΙΚΑ; Είμαστε αρκετά μεροληπτικοί στην κλασική κομψότητα των κεντημένων νυφικών, αλλά αν λαχταράτε το δράμα για τη μεγάλη μέρα σας, υπάρχει ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος για να φορέσετε αυτό το νυφικό