Παρακαλώ περιμένετε
Best Wishes - Κατερίνα Γκαργκάσουλα , Προσκλητήρια, Στέφανα, Μπομπον

Best Wishes - Κατερίνα Γκαργκάσουλα

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Προσκλητήρια, Στέφανα, Μπομπονιέρες, Είδη βάπτισης

Το Best Wishes ήταν ιδέα της Κατερίνας Γκαργκάσουλα .Η αγάπη της και η όρεξη για δημιουργία,η γνώση στην ποιότητα του ρούχου,την οδήγησε στη δημιουργία του Best Wishes .Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η εμπορία προσκλητηρίων και κατασκευή αυτών.Μπομπονιέρες γάμου -βάπτισης,στέφανα,λαμπάδες γάμου και βαπτιστικό ρούχο που το συνοδεύουν πρωτότυπα θέματα. Για την ικανοποίηση των πελατών μας ψάχνουμε συνεχώς για καινούριες ιδέες,αναζητούμε προϊόντα που με την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους θα σας εντυπωσιάσουν και θα κάνουν τις πιο σημαντικές στιγμές .....αξέχαστες. 

https://www.instagram.com/bestwishes_gr/?hl=el

6951951650

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.