Παρακαλώ περιμένετε
Anna Maria Lambert - Anna Maria Lambert , Στέφανα

Anna Maria Lambert - Anna Maria Lambert

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Στέφανα

ANNA MARIA LAMBERT

WEDDING STEFANA & HEADPIECES

 

Η Anna Maria Lambert είναι μια ξεχωριστή σχεδιάστρια κοσμημάτων που δημιουργεί έργα μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής. Οι δημιουργίες της είναι λιτές, δυναμικές, με σαφή σχήματα και πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων. Γνωστή στην Ελλάδα για την μοναδική δουλεία της στον χώρο του κοσμήματος, οι συλλογές τις κοσμούν τις πιο γνωστές γκαλερί, μουσεία και μπουτίκ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια διημιούργησε μια μοναδική συλλογή νυφικών στεφάνων. Μια σειρά από εκπληκτικά μεταξωτά στέφανα, που ξεχωρίζουν για την υπέροχη λιτότητα και κομψότητα τους. Μια ξεχωριστή και φρέσκια πρόταση που εστιάζει στην ουσία και στην ομορφιά.

Η σειρά περιλαμβάνει γαμήλια στέφανα και νυφικά head pieces. Όλα τα κομμάτια είναι χειροποίητα, ντυμένα με φίνα νήματα από μετάξι η βαμβάκι. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, φτιαγμένο με αγάπη και με την ευχή να ενώσουν τον ιερό δεσμό του γαμπρού και της νύφης με αιωνία αγάπη, ευλογιές και χαρά.

Facebook: Anna Maria Lambert

Instagram: annamarialambert

PinterestAnna Maria Lambert Stefana & Headpieces

Websiteannamarialambert.com

6936900500

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.