Παρακαλώ περιμένετε
Άννα Αχιολά - Poeessa Themed Events, Wedding planners

Άννα Αχιολά - Poeessa Themed Events

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

Η Poeessa Themed Events ειδικεύεται στις θεματικές εκδηλώσεις και μπορεί να σχεδιάσει τον πιο ονειρεμένο γάμο στα πιο όμορφα και γραφικά μέρη της Ρόδου.

Αναλαμβάνουμε διακοσμήσεις, δεξιώσεις, προσκλήσεις, μπομπονιέρες και happenings με θέμα και στυλ της επιλογής σας, για να μείνει η μέρα του γάμου σας αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Οι συνεργάτες μας για τη φωτογραφική κάλυψη και τη λήψη βίντεο είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες του είδους και μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο οπτικοακουστικό υλικό για να θυμάστε με τον καλύτερο τρόπο την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Η 10ετής εμπειρία μας στο χώρο των θεματικών εκδηλώσεων εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές.

Εφόσον το επιθυμείτει μπορούμε να αναλάβουμε επιπλέον την έκδοση αδειών και υπηρεσίες όπως: δημιουργία θεματικού νυφικού, ενοικίαση αυτοκινήτου, μακιγιάζ, χτένισμα νύφης, αισθητική περιποίηση, γαμήλια σουίτα κλπ

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: www.poeessa.com

και στη σελίδα: www.facebook.com/poeessa.events

Κιν. 6972178603

 

Δημιουργούμε ένα Μαγικό Κόσμο για την Ημέρα του Γάμου σας!

22410 95148

ΡΟΔΟΣ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου - Καιρός ν’ανακαλύψετε το νέο στυλ.

Φωτογραφία γάμου σήμερα; είναι έτη φωτός πια μακριά από τις στυλιζαρισμένες άκαμπτες πόζες που υπήρχαν στο παρελθόν. Στις μέρες μας μπορείς να βρεις έναν επαγγελματία φωτογράφο που το στυλ του να σου ταιριάζει άψογα.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στην νύφη.

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια; Έχουμε συλλέξει εκπληκτικές ιδέες μακιγιάζ για γαλάζια μάτια για τις τυχερές γυναίκες που γεννήθηκαν με μπλε μάτια. Οι νύφες, που έχουν μπλε ή γαλάζια μάτια έχουν μια τεράστια ποικιλία για τη δημιουργία του νυφικού μακιγιάζ.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ και ύφος για την πιο γοητευτική Ελληνίδα νύφη.

Νυφικά με ελληνικό στυλ; Διαχρονικά και κλασικά - αυτό είναι που ονομάζουμε νυφικά με ελληνικό ύφος. Τα σαγηνευτικά φορέματα έχουν ομαλές, απαλές γραμμές που του προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση και γοητεία.