Παρακαλώ περιμένετε
Ξέφραγο Αμπέλι - Γρηγόρης Λεμπέσης, Ορχήστρες

Ξέφραγο Αμπέλι - Γρηγόρης Λεμπέσης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ορχήστρες

Το «Ξέφραγο Αμπέλι» είναι μια παρέα τεσσάρων μουσικών από την Αθήνα και τη Σίφνο που με σαφείς επιρροές από τη νησιώτικη παράδοση και κοινό παρονομαστή τη ζωντάνια, το κέφι και την αμείωτη διάθεση για γλέντι φέρνουν κοντά σας παραδοσιακά και νησιώτικα ακούσματα καθώς και αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη μουσική σκηνή. Ντύνουν την πιο σημαντική σας μέρα αφ' ενός με χαμόγελα και αφετέρου με τόση μουσική και χορό που θα πονούν ακόμα και τα παπούτσια σας!

 

Το μουσικό πρόγραμμα καλύπτει σχεδόν όλες τις προτιμήσεις. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ζευγαριού οι μουσικοί τραγουδούν στην προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, συνοδεύουν το ζευγάρι ως το τελευταίο σκαλί της εκκλησίας με παραδοσιακούς (ή και πιο μοντέρνους) σκοπούς και στη συνέχεια αναλαμβάνουν το κυρίως γλέντι του γάμου, είτε εξ’ ολοκλήρου είτε σε συνεργασία με κάποιον DJ.

 

Το Ξέφραγο Αμπέλι προτείνει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία που παντρεύει την γνώριμη, αυθόρμητη πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού με το κέφι, τη ζωντάνια, και την τρέλα της σύγχρονης διασκέδασης.

 

Καλά στέφανα!

 

 

 
0030 6975874619

-

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες