Παρακαλώ περιμένετε
wedding dj crete - ALEXANDROS ZYMVRAGOUDAKIS, Dj, Ηχητικός εξοπ.

wedding dj crete - ALEXANDROS ZYMVRAGOUDAKIS

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Dj, Ηχητικός εξοπ.

Ψάχνετε Dj γάμου στην Κρήτη; Ο Dj Αλέξανδρος είναι πρόθυμος να αναλάβει τη μουσική διασκέδαση των καλεσμένων σας και να απογειώσει το κέφι!

Ο Dj Αλέξανδρος είναι επαγγελματίας στο χώρο με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Διαθέτει μια μεγάλη και ποικίλη συλλογή μουσικών επιλογών με κλασικά και νέα ακούσματα, τόσο από την Ελλάδα όσο και όλο τον κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη τις μουσικές σας προτιμήσεις, σχεδιάζει και σας προτείνει την κατάλληλη μουσική επένδυση για την δεξίωση του γάμου σας στην Κρήτη.

Ο Dj Αλέξανδρος διαθέτει ακόμα έναν άρτιο και τεχνολογικά προηγμένο ηχητικό εξοπλισμό που θα αναδείξει κάθε μουσική επιλογή. Με ηχεία JBL, σύστημα μίξης Pioneer, αναλυτή ήχου Dbx μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο αλλά και κάθε απαίτηση. Συμπληρωματικά μπορεί να διαθέσει εδικά φωτιστικά, φωτορυθμικά, ρομποτικά φώτα, μηχανές καπνού, video projector κ.α. 

Utopian Duo

Το δίδυμο με σόλο σαξόφωνο ,μπουζούκι ,τραγούδι και κρουστά από τον Νεκτάριο Κωστάκη που συνοδεύει την μουσική του Dj Αλέξανδρου για την εκδήλωση ή την ειδική σας περίσταση. Εκδηλώσεις γάμου - Even

Κρητη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες