Παρακαλώ περιμένετε
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ, Make up artist

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

Το όνομά μου είναι Βάσω Κουρκουτά και είμαι επαγγελματίας makeup artist τα τελευταία 10 χρόνια. Έχω ασχοληθεί με όλα τα είδη του καθώς έχω συνεργαστεί με πολλές εταιρείες παραγωγής, σε videoclips, ταινίες,μεγάλου και μικρού μήκους, καθώς και σε πολλά διαφημιστικά σποτ.  Αυτό όμως που με μαγεύει είναι το νυφικό μακιγιάζ.

Έχοντας σπουδάσει παράλληλα hairstyling & styling, σκοπός μου είναι να αναδείξω τον καλύτερο εαυτό σας για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας! Το μακιγιάζ που θα δημιουργήσω θέλω να ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σας, το στυλ σας και το ύφος του γάμου σας, αλλά και με αυτό που έχετε ονειρευτεί για εκείνη την ημέρα!

Παράλληλα είμαι owner του eshop www.makeupcloset.gr, το οποίο είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς, καθώς και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, στην Ελλάδα και στην Κύπροτων επαγγελματικών καλλυντικών της εταιρείας AFFECT COSMETICS.

Φωτογραφίες με δουλειές μου μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου στο FACEBOOK Vasso Kourkouta - makeup artist και στο INSTAGRAM Vassokourkouta

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με το μακιγιάζ  σας για την ημέρα του γάμου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email vaso.kourkouta@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6932210835.

ΑΤΤΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες