Παρακαλώ περιμένετε
Too chic events - Βάγιανου Δέσποινα, Wedding planners

Too chic events - Βάγιανου Δέσποινα

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

Τι κάνουμε…

Έχουμε την αγάπη για το ωραίο, που μας οδηγεί να φτιάχνουμε χώρους με φινέτσα και να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για τον καθένα σας ξεχωριστά.

Νιώθουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές για εσάς γι’ αυτό και φροντίζουμε να συζητάμε μαζί σας τι είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε και εμείς το κάνουμε πραγματικότητα

Είμαστε χρόνια στο χώρο της οργάνωσης και διακόσμησης εκδηλώσεων, έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών που μας προσφέρει ποικιλία και λύσεις.

Η γνώση μας ως προς το αντικείμενο και η εμπειρία, σε συνδυασμό με το ωραίο γούστο θα αφήσουν κάθε έναν από εσάς ευχαριστημένο.


Ο γάμος σας…

Ο γάμος είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές για εσάς και την οικογένειά σας. Όσο σημαντική μέρα είναι, τόσο πολύ σας αγχώνουν όλες εκείνες οι λεπτομερείς που πρέπει να κανονίσετε.

Εμείς με την σωστή οργάνωση σας γλυτώνουμε πολύτιμο χρόνο ενώ λόγο εμπειρίας μπορούμε να σας γλυτώσουμε κι από περιττά έξοδα!


Η βάπτιση..

Το ίδιο είναι και η βάπτιση του παιδιού σας,  που είναι μια γιορτή για την αρχή της ζωής του. Εμείς οργανώνουμε τα πάντα για εσάς, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, την διακόσμηση του ναού και του κέντρου που θα σας φιλοξενήσουν σε αυτή σας τη μέρα. Πολύχρωμες ιδέες , μπόλικες λιχουδιές , πολλή φαντασία και μεράκι είναι το μυστικό μας για ένα παραμυθένιο σκηνικό!


Party…

Θέλετε να κάνετε ένα μαγικό πάρτι που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας? Ελάτε σε εμάς να βρούμε μαζί τους αγαπημένους τους ήρωες και τι ακριβώς θα το κάνει τέλειο!

Επίσης οργανώνουμε θεματικά πάρτι και για ενηλίκους, επαγγελματικά πάρτι για εταιρείες, χριστουγεννιάτικα πάρτι ή οποιαδήποτε εκδήλωση ανάλογα με το θέμα της.


Τι θα βρείτε σε μας…

Σας προμηθεύουμε με σετ γάμου και σετ βάπτισης (σετ κουμπάρου, σετ νονού). Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λουλούδια για το ζευγάρι.

Δίσκοι, καράφες, ποτήρια, λαμπάδες, στέφανα για τον κουμπάρο. 

Βαπτιστικά ρουχαλάκια, παπουτσάκια, μαρτυρικά, σετ λαδιού, πετσετούλες, λαμπάδα και κουτιά/τσάντες βάπτισης για τον νονό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαλέξετε αυτό που θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει στην τελετή την ομορφιά που αναζητάτε.

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

                                                                                    Δέσποινα - Ελένη

www.toochicevents.gr

fb: Too chic events

instagram: too_chic_events

info: toochicevents@gmail.gr

Άμφισσα/Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες