Παρακαλώ περιμένετε
Τίνα Αλεξοπούλου - Τίνα Αλεξοπούλου, Ορχήστρες

Τίνα Αλεξοπούλου - Τίνα Αλεξοπούλου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Ορχήστρες

Η Τίνα Αλεξοπούλου με το συγκρότημα της κινείται σε πολλά είδη μουσικής όπως jazz, swing, rock'n'roll, latin, disco, ελληνικά ελαφρολαικά και τραγούδια σε 7 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ελληνικά)

Δείτε σε 2.30 λεπτά αποσπάσματα από τραγούδια σε 7 γλώσσες

https://www.youtube.com/watch?v=ST9ApjcqLsE

Με μεγάλη εμπειρία στις γαμήλιες δεξιώσεις έχουν δημιουργήσει την ιδανική playlist με ρομαντικά τραγούδια σε jazz, latin ρυθμούς έχοντας αναλάβει VIP γάμους σε Αθήνα (Island), Μύκονο (Santa Marina) κ.τλ. :

Ζήτα μου ό,τι θες

https://www.youtube.com/watch?v=CeqHtiSzDZE&t=1s

Το ρεπερτόριο τους ξεπερνά τα 400 τραγούδια και προσαρμόζεται σε κάθε είδους μουσικές προτιμήσεις. 

Επιπλέον, έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και σε εκδηλώσεις πολιτιστικών ιδρυμάτων όπως για παράδειγμα στα Ηalf Note Jazz Club, HolyWood Stage, Faust Bar Theater, Piedra, Νομισματικό Μουσείο, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, St.George Lycabetus, Hotel Grand Bretagne, Grecotel Palace Athena, Divani Apollon Palace and Thalasso, Divani Caravel, Wyndham Grand Athens, Neptune Hotels, Plaza Resort, Ελαιών-Loft κ.α.

 H Τίνα Αλεξοπούλου είναι αριστούχος  του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της  Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, University of Exeter. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο. Ενδεικτικά: Μήδεια, Οιδίποδας Τύραννος, Προμηθέας Δεσμώτης, Ιππόλυτος,  Ίων. Στις τηλεοπτικές σειρές «Παρα Πέντε», «Γιούγκερμαν» κ.α

Για την Τίνα έχουν γράψει:

“Είναι από τα πιο χαρισματικά πλάσματα της ελληνικής σκηνής. Από αυτά τα πλάσματα που είναι γεννημένα με τόσο φως και ταλέντο μέσα τους, ώστε μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε σκηνή του κόσμου με την ίδια επιτυχία, προσφέροντας την ίδια έκρηξη και συγκίνηση. {…)Έχει να επιδείξει τις φωνητικές της δυνατότητες αλλά και την ποικιλία του υποκριτικού της ρεπερτορίου. Η σπάνια χροιά της, η απαράμιλλη τεχνική της, τα εκφραστικά της μέσα την οδηγούν κατευθείαν στην καρδιά του κοινού. Μια δημιουργός και ερμηνεύτρια που ομορφαίνει με τις εμφανίσεις της τη σκηνή και τη ζωή μας.” Ειρήνη Αϊβαλιώτου για το πολιτιστικό διαδικτυακό περιοδικό catisart.gr

 

https://www.facebook.com/TinaAlexopoulouOfficial/

Instagram: tina_alexopoulou

Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες