Παρακαλώ περιμένετε
The RubyStone Events - Poppy Kousi, Wedding planners

The RubyStone Events - Poppy Kousi

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

<top>

Ανακαλύψατε ο ένας τον άλλο.

Τώρα αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την τέλεια μέρα.

Ονομάζομαι Πόπη Κούση και είμαι η ιδρύτρια και επικεφαλής διοργανώτρια στη « The RubyStone Events », μιας εταιρίας σχεδιασμού γάμου με πλήρεις υπηρεσίες με έδρα τον Πειραιά.

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία εξατομικευμένων και αξέχαστων γάμων για ζευγάρια που θέλουν να γιορτάσουν την ιστορία αγάπης τους με στυλ.

Στη « The RubyStone Events », είμαστε κάτι περισσότερο απο απλοί διοργανωτές γάμων. Είμαστε οι έμπιστοί σας, οι συνεργάτες σας, οι φίλοι σας.

Προσφέρουμε μία σειρά υπηρεσιών που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προυπολογισμό σας.

Απο την εύρεση καλύτερου χώρου, μέχρι το σχεδιασμό της πιο όμορφης διακόσμησης, μέχρι το συντονισμό του κάθε προμηθευτή ξεχωριστά.

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές, τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες για να διασφαλίσουμε ότι ο γάμος σας θα είναι άψογος.

Ακούμε το όραμά σας, τις προτιμήσεις σας, το στυλ σας. Δημιουργούμε ένα γάμο που αντικατοπτρίζει το ποιοί είστε ως ζευγάρι. Προσθέτουμε προσωπικές πινελιές, πολιτιστικές παραδόσεις ή συναισθηματικές λεπτομέρειες που κάνουν το γάμο σας μοναδικό και αξέχαστο.

Δεν είμαστε απλώς σχεδιαστές, είμαστε αφηγητές. Εξιστορούμε την ιστορία αγάπης σας μέσα απο το γάμο σας. Αποτυπώνουμε το γάμο σας σαν μια γιορτή του ταξιδιού σας, της ευτυχίας σας, του μέλλοντός σας.

Είμαστε η « The RubyStone Events », και είμαστε εδώ για να κάνουμε το γάμο σας την καλύτερη μέρα της ζωής σας.

Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε το συντομότερο!

Piraeus

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες