Παρακαλώ περιμένετε
THE CAKERS - Λουίζα Διγενή, Τούρτες

THE CAKERS - Λουίζα Διγενή

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Τούρτες

Το εργαστήριο καλλιτεχνικής ζαχαροπλαστικής THE CAKERS βρίσκεται στην Ηλιούπολη και παρασκευάζει διακοσμημένα γλυκίσματα κατά παραγγελία. Δίνοντας την ίδια βαρύτητα στην γεύση όσο και στην εμφάνιση των προϊόντων τους, οι CAKERS καταφέρνουν να επιτύχουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Παρασκευάζουν γλυκά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές γευστικές συνήθειες ενώ ταυτόχρονα τα διακοσμούν εντυπωσιακά.

«Το γλυκό για έναν ζαχαροτέχνη είναι ένας λευκός καμβάς έτοιμος για δημιουργία, αλλά ο πελάτης ανεξάρτητα με το πόσο όμορφο αισθητικά είναι το αποτέλεσμα, δεν ξεχνά ποτέ ότι έχει αγοράσει ένα γλυκό και επιθυμεί να ικανοποιηθεί και γευστικά» συνηθίζει να λέει η Ελισάβετ Αρμάου που μαζί με την Λουίζα Διγενή και ένα επιτελείο ικανών ζαχαροπλαστών ετοιμάζουν γλυκά που θες να τα χαζεύεις πριν τα γευτείς. «Η τούρτα γάμου ήταν πάντα και παραμένει το κεντρικό αντικείμενο της μέρας και σηματοδοτεί την αρχή του party. Το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να επιλέξει ένα προϊόν ζαχαροτεχνίας από μια παραδοσιακή τούρτα ζαχαροπλαστείου που προσφέρει μόνο γευστική ικανοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει και με εκδηλώσεις όπως  η βάφτιση που ένα καλοστημένο candy bar δίνει την ευκαιρία στους οικοδεσπότες να ευχαριστήσουν και να περιποιηθούν τους καλεσμένους τους».

 

 Στο THE CAKERS θα βρείτε όλων των ειδών τις τούρτες (μονοδιάστατες, τρισδιάστατες, πολυόροφες, κλπ), cupcakescake pops, μπισκότα, eclairsdonutsmacarons, μαρέγκες και ένα σωρό άλλα είδη που διακοσμούνται ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης. Είτε πρόκειται για γάμο, για βάφτιση, για candy bar, για bachelor η bachelorette party ή για γενέθλια μικρών και μεγάλων, τα γλυκά παίρνουν την μορφή του θέματος παρουσιάζοντας ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

THE CAKERS THE CAKERS THE CAKERS THE CAKERS

Facebook: The Cakers

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες