Παρακαλώ περιμένετε
Στιγμές Χαράς - Όθων Κουβλάκης, Μπομπονιέρες

Στιγμές Χαράς - Όθων Κουβλάκης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Μπομπονιέρες

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του γάμου και της βάπτισης τα τελευταία 30 χρόνια. Έχοντας πάντα ως στόχο να κάνει τις προσωπικές σας στιγμές ξεχωριστές. 
Χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο πρωτότυπα υλικά και διακοσμητικά που θα πλαισιώσουν τον χώρο της εκδήλωσης σας. Ελάτε να αναδείξουμε μαζί, την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας. Η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση απόλυτης επιτυχίας.

Γάμος: Η γλυκιά στιγμή του γάμου σας πλησιάζει και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να κάνει αυτήν την μοναδική ημέρα να μείνει αξέχαστη. Χειροποίητες αναμνήσεις φτιαγμένες με μεράκι για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας!

Βάπτιση: Χρώμα, γλυκές προτάσεις και παιχνιδιάρικη διάθεση δημιουργούν το μωσαϊκό της βάπτισης. Προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα από πρωτότυπες δημιουργίες με φαντασία, αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

Επιθυμούμε να βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό των πελατών μας, να εξελισσόμαστε και να είμαστε δίπλα τους σε όλες τις σημαντικές στιγμές τους κάνοντάς τες αξέχαστες.

Facebook: Stigmes Xaras

Site: stigmes-xaras.gr

Χαλάνδρι

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες