Παρακαλώ περιμένετε
Sophia Voulala - Σοφια Βουλαλά, Make up artist

Sophia Voulala - Σοφια Βουλαλά

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

Η Σοφία Βουλαλά είναι εξειδικευμένη και βραβευμένη make up artist. Το 2003, αποφοίτησε από το Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, ενώ σπούδασε και στο Carole Ecole Superiere D' Esthetique, στη Γαλλία. 

​Από το 2003 εργάζεται ως make up artist, τόσο στον χώρο της ομορφιάς, όσο και στο καλλιτεχνικό στερέωμα, δουλεύοντας σε θεατρικές παραστάσεις, φωτογραφίσεις, φεστιβάλ, shows και εκθέσεις. Επιπλέον, εργάζεται σε μεγάλου και μικρού μήκους ταινίες, με πολλές συμμετοχές και βραβεία από διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Έχει εργαστεί επίσης ως Body Tattoo & Permanent make up artist, ενώ έχει συνεχή συνεργασία στην εφαρμογή και διδασκαλία με την WIMPERNWELLE Greece(Lash Lifting).

Τα τελευταία επτά χρόνια διδάσκει σε ιδιωτικές σχολές της Θεσσαλονίκης, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις της γύρω από το επαγγελματικό μακιγιάζ.

Η αγάπη της για το μακιγιάζ την ώθησε να δημιουργήσει μαζί με την Ιωάννα Πετειναράκη το Thessaloniki Fashion Project, την πρώτη έκθεση επαγγελματιών make up artists όπου μπορούν να προωθήσουν και προβάλλουν τη δουλειά τους.

Μια από τις τελευταίες δουλειές είναι το ημερολόγιο “Metamorphosis by Sophia  Voulala” όπου μεταμόρφωσε γνωστούς ηθοποιούς για εθελοντικό σκοπό.

F.b. page: Sophia Voulala Makeup Artist

Website :http://sophiavoulala.weebly.com/

Instagram: sophiavoulala

Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες