Παρακαλώ περιμένετε
smART wedding - smART wedding, Φωτογράφοι

smART wedding - smART wedding

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

6 λόγοι για να επιλέξετε την ομάδα μας:

 

1. Η έδρα μας βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο σταθερά από το 2010 και τα ραντεβού πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο Show Room της εταιρείας μας. 

 

 

 

2. Στα ραντεβού των εν δυνάμει πελατών μας αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια για τις τόσο σημαντικές στιγμές όπως ο γάμος σας και η βάπτιση του παιδιού σας. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες σας τις απορίες και να δείτε αναλυτικά video, φωτογραφίες και εκτυπωμένα ψηφιακά άλμπουμ όπως ακριβώς θα τα παραλάβετε.

 

 

 

3. Δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία μας έχει σχεδόν 100% επαναλαμβανόμενους πελάτες. Αυτό συμβαίνει διότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. 

 

Με βάση την εμπειρία μας έχουμε επιλέξει οι προετοιμασίες να καλύπτονται πάντα από δύο έμπειρα συνεργεία ( 2 φωτογράφοι, 2 εικονολήπτες ) , ένα στο γαμπρό ένα στη νύφη, ώστε να καλύπτεται όλη η διαδικασία. Και τα δύο συνεργεία συνεχίζουν στην κάλυψη του μυστηρίου, ώστε να έχουμε περισσότερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. 

 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την κάλυψη προετοιμασιών, το συνεργείο βρίσκεται μία ώρα νωρίτερα στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, ώστε να έχουμε περισσότερο υλικό.

 

Σε ότι αφορά τη βάπτιση το συνεργείο βρίσκεται στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί  μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη του μυστηρίου. Ζητάμε να είναι οι νονοί, οι γονείς και τα βαπτιστικά τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, ώστε να απαθανατίσουμε τις στιγμές σας καθώς οι μικροί πρωταγωνιστές είναι πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι για φωτογράφιση.

 

4. Η εμπειρία μας, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε οικονομικά πακέτα, ειδικά διαμορφωμένα, ώστε να καλύπτεται η κάθε ανάγκη σας. Οι τιμές είναι σημερινές, πραγματικές και σταθερές βάση τιμοκαταλόγου.

 

5. Η πολιτική της εταιρείας μας είναι να παραδίδουμε όλο το αξιοποιήσιμο υλικό σας, επεξεργασμένο και ελεύθερο δικαιωμάτων σε όλα τα πακέτα. 

Το φωτογραφικό αρχείο παραδίδεται σε ψηφιακή μορφή, σε υψηλή ανάλυση, επεξεργασμένο και πλήρως αξιοποιήσιμο από εσάς ( χωρίς λογότυπο – υδατογράφημα και έξτρα χρέωση ).

Αντίστοιχα και τα video, παραδίδονται μονταρισμένα, επεξεργασμένα,  σε full high definition και ελεύθερα δικαιωμάτων. Σε όλα τα πακέτα περιλαμβάνεται video clip, video μυστηρίου, video ευχών και όπου υπάρχει κάλυψη στο πακέτο video δεξίωσης και video προετοιμασιών.

Όλα τα πακέτα μας περιλαμβάνουν ψηφιακά άλμπουμ υψηλής ποιότητας, όπου η επιλογή των φωτογραφιών γίνεται αποκλειστικά από εσάς. Επίσης σε όλα τα πακέτα μας παρέχονται τυπωμένες φωτογραφίες σε υψηλής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί.

 

6. Ανανεώνουμε συνεχώς τον επαγγελματικό εξοπλισμό μας ακολουθώντας την αιχμή της τεχνολογίας, σε φωτογραφικές και κινηματογραφικές μηχανές, συστήματα σταθεροποίησης εικόνας, φακούς, drones και action cameras. Το photo και video editing γίνεται σε εξειδικευμένα μηχανήματα.

 

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα διαπιστώσετε με μία επίσκεψη στην έδρα μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια του γάμου και της βάπτισης του παιδιού σας.

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες