Παρακαλώ περιμένετε
Siamantas Christos Photography - Χρήστος Σιαμαντας, Φωτογράφοι

Siamantas Christos Photography - Χρήστος Σιαμαντας

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

 

 

Καλώς ήρθατε

Το Siamantas-Christos-Photography είναι ένα δημιουργικό Studio στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην αξία μιας φωτογραφίας που είναι πολλές φορές κυριολεκτικά, ανεκτίμητη!  Αυτή την ανεκτίμητη αξία,  το ενσταντανέ που δε θα επαναληφθεί ποτέ ξανά, τη λεπτομέρεια που κανείς δε πρόσεξε, το συναίσθημα που θέλετε να φυλάξετε για πάντα στο χρόνο, είναι αυτό που κάνει τις φωτογραφίες σας μοναδικές.

 

Μότο μου;

Μία εικόνα, χιλιάδες συναισθήματα. Αναμνήσεις που στιγμιαία αναβιώνουν. 

 

Στόχος μου;

Απαθανάτιση στιγμών που επισφραγίζουν διαδρομές χρόνων και δημιουργούν το άλμπουμ της ζωής σας

Φωτογραφία

Μία εικόνα, χιλιάδες συναισθήματα.  Αναμνήσεις που στιγμιαία αναβιώνουν.  Απαθανάτιση στιγμών που επισφραγίζουν διαδρομές χρόνων και δημιουργούν το άλμπουμ της ζωής σας. Το άλμπουμ αυτό, που αργότερα θα ξεφυλλίζετε με συγκίνηση αλλά και που υπερήφανα θα μοιράζεστε με τους φίλους σας. Με άλλα λόγια, η αξία μιας φωτογραφίας είναι πολλές φορές κυριολεκτικά, ανεκτίμητη!  Αυτή την ανεκτίμητη αξία,  το ενσταντανέ που δε θα επαναληφθεί ποτέ ξανά, τη λεπτομέρεια που κανείς δε πρόσεξε, το συναίσθημα που θέλετε να φυλάξετε για πάντα στο χρόνο, είναι αυτό που καλείται ένας φωτογράφος γάμου να εντοπίσει και εντέχνως να αποδώσει.

Για το λόγο αυτό και η επιλογή του σωστού επαγγελματία φωτογράφου αποτελεί μία πολύ σοβαρή υπόθεση καθώς θα πρέπει να συνδυάζει μία γκάμα προσόντων που πολλές φορές είναι δύσκολο να συνυπάρχουν, όπως τη γνώση με το ταλέντο, την αντίληψη με τη συναισθηματική νοημοσύνη, το πάθος για αυτό που κάνει με την οργανωτικότητα και την αξιοπιστία.

Για εμάς, η αποστολή αυτή είναι μία ιερή διαδικασία που δε διεκπεραιώνεται απλώς με μερικές καλές λήψεις και μία καλή επεξεργασία των εικόνων. Επενδύουμε χρόνο στην ενημέρωση μας και στην μελέτη κάθε νέου τεχνολογικού μέσου που θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και που θα συμβάλλει στην εξέλιξη της δικής μας δημιουργικότητας.

Πέραν όμως των τεχνικών σημείων αφιερώνουμε χρόνο στη γνωριμία μας μαζί σας. Γινόμαστε κοινωνοί της ιστορίας σας, αποκτούμε την πλήρη εικόνα για το τι σημαίνει για εσάς η στιγμή που θέλετε να απαθανατίσετε και με ποιο τρόπο θα θέλατε να τη θυμάστε έτσι ώστε να σας προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο αυτού που θα θέλατε να έχετε αν και τις περισσότερες φορές ξεπερνά κατά πολύ ακόμη τις προσδοκίες σας! Με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια, σας προτείνουμε την αισθητική που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, ώστε το αποτέλεσμα να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα και να είναι μοναδικό … όπως άλλωστε είσαστε και εσείς!

Ο φωτογράφος γάμου πρέπει να εμπνέεται.

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Το ότι καταφέρνουμε να προσδιορίσουμε και να εμπνευστούμε τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξουμε -το δικό σας – καλύτερο εαυτό! Είμαστε δίπλα σας στην οργάνωση όλων των λεπτομερειών που θα συμβάλλουν στο άριστο αποτέλεσμα αλλά και για να σας προσφέρουμε τη γνώση για όσα πιθανόν θα πρέπει να προσέξετε από πριν. Φροντίζουμε να είστε στην ωραιότερη εκδοχή σας με κάθε τρόπο, για αυτό και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην άριστη μεταξύ μας επικοινωνία αλλά και στην αμοιβαία φυσικά, εμπιστοσύνη! Αθόρυβα, χωρίς να σας εμποδίζουμε να βιώσετε την ουσία των στιγμών σας, συλλέγουμε αβίαστα το υλικό μας το οποίο αργότερα θα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα αποκτήματά σας.

Γιατί για εμάς επιτυχία δεν είναι μόνο το άριστο αποτέλεσμα, αλλά και το να απολαύσετε όλη τη συνεργασία σας μαζί μας και αυτή να αποτελέσει άλλη μία όμορφη νότα στις μοναδικές αυτές στιγμές σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να γνωριστούμε, να σας δείξουμε το πλούσιο υλικό μας και φυσικά, να αναλάβουμε τη φωτογραφική και βιντεογραφική κάλυψη του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας αλλά και ό,τι άλλο σημαντικό για εσάς, πάντα με αισθητική εμπνευσμένη από τη δική σας προσωπικότητα και βασισμένη σε αυτό που σας εκφράζει πραγματικά!

Με εκτίμηση!

Σιαμαντάς Χρήστος

website:www.siamantasphotography.gr

email:info@siamantasphotography.gr

Instagram:siamantasphotography

Τηλέφωνο:26510-76120 & 6979426749

Ιωάννινα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες