Παρακαλώ περιμένετε
RAMANTANIS BROS - Mixalis Ramantanis, Bar Catering

RAMANTANIS BROS - Mixalis Ramantanis

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Bar Catering

         RAMANTANIS BROS

                   BAR SERVICES & COCKTAIL CATERING

Η Ramantanis Bros προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες μπαρ ειδικά για την εκδήλωσή σας, επιτρέποντάς σας να προσλάβετε μια πλήρη εγκατάσταση κινητού μπαρ με εξειδικευμένο προσωπικό, ποικιλία ποτηριών, εξοπλισμού και απαιτούμενων προμηθειών.
Έχοντας τις γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση μπορούμε να κάνουμε το γάμο σας ξεχωριστό. Αναλαμβάνουμε τον εφοδιασμό, τη διαχείριση και την οργάνωση του μπαρ, φροντίζοντας για κάθε πτυχή της λειτουργίας του.
Διαθέτουμε ποικιλία από premium κινητά μπαρ, πλήρως εξοπλισμένα, που θα είναι το επίκεντρο κάθε πάρτι. Διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, παρέχοντας μόνο επώνυμο (brand name) αλκοόλ και άριστης ποιότητας υλικά.
Οι άρτια καταρτισμένοι bartender μας, δημιουργούν κοκτέιλ αποκλειστικά για εσάς και φροντίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, με επαγγελματισμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους σας.
Για εμάς κάθε εκδήλωση είναι μοναδική και αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι πρέπει να δαπανούμε ποιοτικό χρόνο με τους πελάτες μας ώστε να κατανοήσουμε ακριβώς τις ανάγκες και τους στόχους τους.
Με σεβασμό συνέπεια κ επαγγελματισμό προς εσάς και τους καλεσμένους σας, καθώς γνωρίζουμε πως αυτή η μέρα είναι μοναδική για εσάς, σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί το γαμήλιο πάρτι που ονειρε
 
 
 
 
 

WEDDING BLOG

LOVE4WEDDINGS

ttp://www.love4weddings.gr/ramantanis-bros/h

WEDDINGWIRE

https://www.weddingwire.com/reviews/ramantanis-bros-bar-services-paros/5b0cdc30ced0b689.html

 
 
 

AΘΗΝΑ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ ( ΠΑΡΟ-ΜΥΚΟΝΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες