Παρακαλώ περιμένετε
Pixel Eye - Aggeliki Tsagkaraki, Φωτογράφοι

Pixel Eye - Aggeliki Tsagkaraki

(1 αξιολογήσεις)

Φωτογράφοι #38261

Στάθης Κατσαμπροκος | 16/04/2019

Πολύ ευχαριστημένοι!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

 

Φωτογράφιση Αληθινών στιγμών

H φωτογράφιση γάμου είναι η αποτύπωση μίας μοναδικής ημέρας, πολλών συναισθημάτων, αγωνίας, χαράς, αγάπης.  Κάθε φωτογράφιση γάμου αποτελεί μια μοναδική ιστορία, την δική σας μοναδική ιστορία αγάπης. 

Είμαι η Αγγελική Τσαγκαράκη freelancer φωτογράφος με έδρα την Θεσσαλονίκη και μαζί με την Εύα Γερομανώλη αποτελούμε την φωτογραφική ομάδα PixelEye Photography. 


Φωτογράφιση γάμου και βάπτισης στη Θεσσαλονίκη - Αληθινές στιγμές - Έντονα συναισθήματα - Φωτορεπορταζιακό ύφος
Η φωτογραφική μας προσέγγιση γίνεται με την πιο καλλιτεχνική μας ματιά αλλά διατηρόντας ταυτόχρονα την αυθεντικότητα της στιγμής. Λατρεύουμε να καταγράφουμε με τον φακό μας την ιστορία που εξελίσσεται μπροστά μας, να αποτυπώνουμε τα πραγματικά γεγονότα του γάμου σας. Οι εικόνες μας χαρακτηρίζονται για τον αυθορμητισμό τους, για την φυσικότητά τους αλλά και για την αποτύπωση των συναισθημάτων. 

Φωτογράφιση γάμου - Φωτογράφιση γάμων και βαπτίσεων - Ο καλύτερος φωτογράφος γάμου

Την ημέρα του γάμου σας, είναι φυσικό να είστε αγχωμένοι, ωστε όλα να κιλύσουν καλά όπως τα ονειρεύεστε, γιαυτό και εμείς προσπαθούμε εκείνη την ημέρα να είμαστε όσο γίνεται πιο διακριτικοί ώστε να υπάρχει φυσική ροή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σας. 

Θα χαρούμε πολύ να συνταξιδέψουμε μαζί στην μοναδική αυτή ημέρα της ζωής σας και να αποτυπωθεί η καλλιτεχνική μας ματιά στη μοναδική ιστορία αγάπης σας.

Με εκτίμηση,

Αγγελική & Εύα

www.pixeleye.gr

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες