Παρακαλώ περιμένετε
Photography Studio Iosifina - Ιωσηφίνα Σβανιά, Φωτογράφοι

Photography Studio Iosifina - Ιωσηφίνα Σβανιά

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Το „Studio Iosifina“ είναι μια εμπνευσμένη ομάδα εξειδικευμένων φωτογράφων και κινηματογραφιστών με έδρα την Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της ομάδας χαρακτηρίζονται από πολυετή πείρα και κοινό πάθος για την τέχνη. 

 

Την εκπαίδευση της ομάδας, όπως και τον συντονισμό της έχει αναλάβει η γνωστή και έμπειρη φωτογράφος της Θεσσαλονίκης, Ιωσηφίνα Σβανιά, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία  στο χώρο και σε διεθνές επίπεδο περισσότερα από 30 χρόνια. 

Γεννήθηκε με έναν φακό στο χέρι… μαθαίνοντας την τέχνη από πρώτο χέρι, πλάι στον επιτυχημένο φωτογράφο πατέρα της από πολύ μικρή ηλικία. Οι σπουδές της στην Αγγλία πλαισίωσαν το ξεχωριστό ταλέντο της και τελειοποίησαν την ικανότητά της να αποτυπώνει την απόλυτη έκφραση της στιγμής, απαθανατίζοντάς την στον φακό της.

Το ιστορικό φωτογραφείο επί της οδού Τσιμισκή, όπου όλα ξεκίνησαν και όπου συνεχίζει να «ζωγραφίζει» η καλλιτέχνης εξακολουθεί να είναι το σημείο συνάντησης για όλους όσους δεν ψάχνουν απλά μια καλή φωτογράφο, αλλά για όλους όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη φωτογραφική εμπειρία. 

 

Η ομάδα αναλαμβάνει και απαθανατίζει στο φακό της κάθε σημαντική σας στιγμή, στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό, «εγκλωβίζοντάς» την στον χρόνο. Εάν ψάχνετε έμπειρο φωτογράφο στην Θεσσαλονίκη με ταλέντο, αυθορμητισμό, ζωντάνια και πάθος για την φωτογραφία, τότε κάντε «κλικ» στην ομάδα «Photography Studio Iosifina» και ξεκινήστε το φωτογραφικό σας ταξίδι δημιουργώντας ανεξίτηλες μαγικές στιγμές αθάνατες στο χρόνο.

Οι φωτογραφίες του «Photography Studio Iosifina» διαθέτουν ευαισθησία, ζεστασιά, επινοητικότητα και προσαρμόζονται πάντοτε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.
Οι μαγικότερες στιγμές της ζωής σας, μέσα από τον φακό της ταλαντούχας ομάδας του «Photography Studio Iosifina» είναι ένα δώρο που οφείλετε να κάνατε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

 

Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες