Παρακαλώ περιμένετε
Νυφικά Είμαι Νύφη - Μάρθα Μουστάκα, Νυφικά

Νυφικά Είμαι Νύφη - Μάρθα Μουστάκα

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Νυφικά

Νυφικά Είμαι Νύφη

eimainifi.gr

Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στις μέλλουσες νυφούλες! Η επιχείρηση μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με αγάπη, γούστο και όρεξη να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει την μέλλουσα νύφη!

Αγαπητές φίλες,

Η αγάπη μας για τη γυναίκα, την μόδα, την ομορφιά και την θηλυκότητα καθώς και το πάθος μας να θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στις μέλλουσες νυφούλες, μας οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργήσουμε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο νυφικών www.eimainifi.gr.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου μπορείτε να δείτε τα σχέδια, τις περιγραφές και τις τιμές των νυφικών μας άμεσα, έτσι ώστε να σχηματίσετε εικόνα όπου κι αν βρίσκεστε, στην Αθήνα ή σε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Γύρω από το θέμα του γάμου, όπως ήδη πιθανόν να έχετε καταλάβει, υπάρχουν πολλά! Διάσημοι οίκοι νυφικών, οίκοι μόδας με νυφικά, καταστήματα, μεγάλα site του εξωτερικού, μεταχειρισμένα νυφικά σε αγγελίες κ.α. Στην αγορά, υπάρχει πάντα αυτό που αναζητάτε, όλα είναι θέμα του τι επιθυμείτε και φυσικά των χρημάτων που διαθέτετε για να το αποκτήσετε.

Η επιχείρηση μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με αγάπη, γούστο (πιστεύουμε!) και όρεξη να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει την μέλλουσα νύφη, να βρει το νυφικό που ονειρεύεται ώστε να είναι όμορφη, ρομαντική ή σέξυ, σύγχρονη, καλόγουστη και έξυπνη στις επιλογές της, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία για να το πετύχει!

Στον κατάλογο μας θα βρείτε σχέδια νυφικών και φορεμάτων τόσο για θρησκευτικούς γάμους αλλά και για πολιτικούς γάμους.

Νυφικά μακρυά ή κοντά, νυφικά στενά ή φαρδιά, νυφικά πριγκιπικά ή λιτά. Νυφικά με δαντέλες, με κρύσταλλα, με χάντρες, με διαφάνειες. Έχουμε φροντίσει να έχουμε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σχεδίων με σκοπό να καλύψουμε όσο περισσότερο γίνεται τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας.

Όλα μας τα νυφικά μας είναι ολοκαίνουρια, από εξαιρετικής ποιότητας υλικά και άψογης ραφής και μόνο Ευρωπαϊκά!

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Δεν έχετε παρά να κλείσετε το ραντεβού σας για την πρόβα ώστε να δείτε και να δοκιμάστε από κοντά τα σχέδια που σας αρέσουν ή αν βρίσκεστε μακριά με ένα τηλεφώνημα είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε και με χαρά να λύσουμε όλες σας τις απορίες. Για την πρόβα σας δεν υπάρχει καμμία χρέωση. Είναι Δωρεάν!

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,
Μουστάκα Μάρθα

Άλιμος / Αττική

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες