Παρακαλώ περιμένετε
NENE FASHION - PANAGIOTA NENNE, Στέφανα, Νυφικά, Μπομπονιέρες

NENE FASHION - PANAGIOTA NENNE

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Στέφανα, Νυφικά, Μπομπονιέρες

Το ατελιέ Nene High Fashion,  με οικοδέσποινα τη Παναγιώτα Νέννε, μετράει είκοσι χρόνια  στον δημιουργικό χώρο  της νυφικής haute couture collection καθώς και της υψηλής ραπτικής.

Ο χώρος μας είναι ο οίκος των παραμυθένιων νυφικών. Εμπιστευτείτε μας για να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επιλέξτε μέσα από τη συλλογή μας, που προσαρμόζεται στο σώμα σας με τις πρόβες μας είτε sur mesure, δημιουργώντας το νυφικό που θα λατρέψετε!!!

Μοιραζόμαστε μαζί σας μοναδικές δημιουργίες, που θα σας κερδίσουν από την πρώτη ματιά!Η σχεδιάστρια Παναγιώτα Νέννε με το ταλέντο, τη δημιουγικότητά της και την ιδιαίτερη αγάπη της για τα νυφικά, δημιουργεί μοναδικές συλλογές, με κομμάτια που χαρίζουν στυλ και κομψότητα.

Η συλλογή μας θα σας ενθουσιάσει, με τα στενά γοργονέ μέχρι και τα πριγκηπικά και Α γραμμή νυφικά, που ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές νύφες.

Αν προετοιμάζεστε για το γάμο σας, ελάτε να συζητήσουμε για το νυφικό των ονείρων σας και να δημιουργήσουμε το image σας για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ!

 

Σύνταγμα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες