Παρακαλώ περιμένετε
Natural Light Photography - Στέλιος Νεοφύτου, Φωτογράφοι, Βίντεο, Dro

Natural Light Photography - Στέλιος Νεοφύτου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο, Drone Video, Βιντεοσκόπηση 4K, Cinematic Video

Στέλιος & Γιάννης

Γίναμε επαγγελματίες φωτογράφοι, όχι επειδή το επιλέξαμε. Η φωτογραφία λίγο ή πολύ επέλεξε εμάς.

Πριν από αρκετά χρόνια, όντας φίλοι από το γυμνάσιο, βρεθήκαμε σε μια βάπτιση κοινών μας φίλων. Η φωτογραφία ήταν το χόμπι μας αλλά δεν το είχαμε εκφράσει με τέτοιο τρόπο ώστε ο ένας να το γνωρίζει για τον άλλο. Ήταν κάτι που το ανακαλύψαμε εκεί.

Φωτογραφίζοντας τους γονείς με το παιδί τους, είχε βαθιά επίδραση και στους δυο μας καθώς αισθανθήκαμε την ανάγκη να καταγράψουμε την στιγμή τους, να την παγώσουμε στον χρόνο έτσι ώστε κάποια στιγμή να την μοιραστούμε μαζί τους και να την κρατήσουμε για τα επόμενα χρόνια.

Όταν μοιραστήκαμε τις φωτογραφίες συνειδητοποιήσαμε την εγγενή αξία και την τεράστια δύναμη της Φωτογραφίας καθώς και τις άπειρες δυνατότητες που είχαμε ως φωτογράφοι. Η ικανότητα να σταματάς τον χρόνο, να διατηρείς μια μνήμη και να μοιράζεσαι μια εμπειρία με έναν άλλο άνθρωπο είναι ανεκτίμητη. Αισθανθήκαμε τιμή που ήμασταν παρόντες μιας τόσο σημαντικής εμπειρίας αυτών των τριών ανθρώπων και που καταγράψαμε αυτές τις σπάνιες και πολύτιμες στιγμές της ζωής τους.

Ξεκινήσαμε να φωτογραφίζουμε γάμους σύντομα μετά, κυρίως γιατί μας προσέλκυσε η ανοικτή και αληθινή έκθεση συναισθημάτων. Στους γάμους ψάχνουμε έντονα την αλήθεια και την αγάπη, τις σπάνιες και οικίες στιγμές μεταξύ αγαπημένων. Αυτή η αναζήτηση έχει χαρακτηρίσει το φωτογραφικό στιλ μας αλλά και οδηγεί το πάθος μας για αυτόν τον χώρο.

Είχαμε την μεγάλη τιμή να καταγράψουμε τους γάμους ζευγαριών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και κάθε ένας απ’ αυτούς τους γάμους μας έχει δώσει την ευκαιρία να είμαστε μάρτυρες στις πιο κοντινές και πολύτιμες στιγμές στην ζωή ενός ζευγαριού. Αρκετές φορές μας έχουν ρωτήσει για το πώς καταγράψαμε μια σπάνια στιγμή μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας. Η απάντηση είναι εύκολη, αυτή η “στιγμή ανάμεσα στις στιγμές” είναι αυτή που μέσα της υπάρχει αλήθεια και αγάπη.

 

 

Site: www.naturallightphoto.gr

Instagram : @stelios.neofytou

Facebook: www.facebook.com/naturallightphotogr

 

Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες