Παρακαλώ περιμένετε
mvphotography - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, Φωτογράφοι

mvphotography - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

Από τα πρώτα πράγματα που με ενθουσίαζαν σαν παιδί, ήταν να τραβάω φωτογραφίες. Καθώς περνούσε ο καιρός, αποφάσισα ότι ήταν αυτό που με γέμιζε και θα ήθελα να το ακολουθήσω σαν επάγγελμα.

Σπούδασα φωτογραφία και εικονοληψία, και παράλληλα ξεκινούσα τραβώντας του πρώτους μου Γάμους και Βαπτίσεις. Ήμουν σίγουρος τελικά ότι με κάλυπτε πάνω από όλα η ανθρωποκεντρική φωτογραφία.

Περνάς μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές που θα περάσει ένα ζευγάρι στην ζωή του, γεμάτο συναισθήματα, δυνατές και μοναδικές στιγμές.Το να καταφέρεις με την δουλειά σου να κάνεις ανθρώπους χαρούμενους είναι μαγικό.

Στο τέλος της μέρας θα έχεις στην κατοχή σου ένα πραγματικό κειμήλιο που θα παραδοθεί στο ζευγάρι, που θα έχει τον Γάμο τους ή την Βάπτιση του παιδιού τους. Επίσης θα έχεις κάνει ακόμη δύο φίλους. Ένας φωτογράφος μια τέτοια μέρα, είναι κάτι παραπάνω από ένα πρόσωπο εκείνη την ημέρα.

Είναι συνοδοιπόρος, φίλος, οδηγητής και καλλιτέχνης. Έτσι νιώθω κι εγώ.

Αν λοιπόν η τέχνη της Φωτογραφίας είναι και για εσάς κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι χαρτί και ζητάτε έναν φωτογράφο, φίλο και συνοδοιπόρο για μια τόσο μοναδική στιγμή σας, είμαι εδώ για να γίνω ο προσωπικός φωτογράφος.

Εμπιστευθείτε με και θα δημιουργήσουμε μαζί εικόνες που θα έχουν μια ιστορία να πουν ...

Περιστέρι

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες