Παρακαλώ περιμένετε
MUSE by Chrisanthi Mitrou - Χρυσάνθη Μήτρου, Make up artist

MUSE by Chrisanthi Mitrou - Χρυσάνθη Μήτρου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την τέχνη του μακιγιάζ από το 2009 και δραστηριοποιουμαι τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Είμαι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας και μέσω πλήθους σεμιναρίων από έλληνες και ξένους makeup artists, έχω εξειδικευτεί στο beauty, bridal και fashion μακιγιάζ.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχω περάσει από όλα τα στάδια ενός professional makeup artist, φτάνοντας έτσι βήμα – βήμα πιο κοντά στους στόχους μου. Έχω εργαστεί ως makeup counter σε επώνυμες εταιρείες καλλυντικών, ως makeup designer σε fashion shows, αλλά και ως key makeup artist σε θεατρικές παραγωγές.

Έχω δημιουργήσει το μακιγιάζ για πολλά fashion shows, ως makeup artist της  Inglot Θεσσαλονίκης και έχω συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες για καμπάνιες και διαφημιστικά σποτ, καθώς επίσης έχω κάνει και editorials για περιοδικά μόδας. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών νυφών .

Το 2020 ίδρυσα την σχολή μακιγιάζ MUSE by Chrisanthi Mitrou. Ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε και υπηρεσίες μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις (νυφικό μακιγιάζ, μακιγιάζ για βάφτιση,βραδινό μακιγιάζ, κ.α)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες