Παρακαλώ περιμένετε
MonEliza - ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΛΗ, Προσκλητήρια, Χώροι δεξιώσεων, Νυφικά, Μπομπ

MonEliza - ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΛΗ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Προσκλητήρια, Χώροι δεξιώσεων, Νυφικά, Μπομπονιέρες

Καλώς ήρθατε στην Eliza

Tο 1994 η κα Φωτεινή Μπόλη ανοίγει το της κοσμικό κέντρο όπου κάνει και τα πρώτα της βήματα αναλαμβάνοντας δεξιώσεις για γάμους και βαπτίσεις.

Mετά από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας δημιουργεί Το Αρχοντικό της Φωτεινής, την πρώτη της αίθουσα πλέον για δεξιώσεις και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις όπου ο κόσμος αγκάλιασε με ιδιαίτερη ζεστασιά καθώς όλες οι δεξιώσεις είχαν πάντα εξασφαλισμένη επιτυχία. Έτσι λοιπόν το επόμενο βήμα το 2011 ήταν να δημιουργήσει ένα ακόμη χώρο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων την αίθουσα δεξιώσεων ELIZA.

Μετά από αυτά τα επιτυχημένα βήματα στη διοργάνωση δεξιώσεων γάμου και βαπτίσεων την πολύχρονη εμπειρία καθώς και τις απαιτήσεις της εποχής τον Νοέμβριο του 2015 αποφασίσαμε να εισχωρήσουμε δυνατά και στον χώρο όλης της διοργάνωσης ενός γάμου και μιας βάπτισης καθώς και στις υπηρεσίες catering. Έτσι δημιουργήσαμε την εταιρεία MON ELIZA ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπου οι μελλοντικοί νεόνυμφοι θα μπορούν με την βοήθεια και την πολύχρονη πείρα των συνεργατών μας να επιλέξουν τα καλύτερα είδη από το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι έως τα προσκλητήρια τις μπομπονιέρες τον φωτογράφο την ηχητική-φωτιστική κάλυψη και τον dj καθώς και τις γευστικές απολαύσεις που θα σας προτείνει το catering που δημιουργήσαμε.

νυφικα ελιζαΝυφικα ΕλιζαΑιθουσες ΕλιζαΑιθουσες ΕλιζαΑιθουσες Ελιζα

Περισσότερα για μας:

Site: moneliza.gr

Facebook: Ελίζα Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Λ .ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 356(ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ)

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες