Παρακαλώ περιμένετε
MINDWORK - ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ, Φωτογράφοι

MINDWORK - ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

 
The big moment is here!
 

Eίναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να προετοιμαστούν. Νυφικό, εκκλησία, δεξίωση και είμαστε σίγουροι ό,τι όλα θα είναι υπέροχα. Χαλαρώστε γνωρίζοντας ό,τι την μέρα του γάμου σας κάποιοι ειδικοί στη φωτογραφία θα είναι εκεί για εσάς και απολαύστε την κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου γεγονότος.

Σαν διακριτικοί παρατηρητές θα είμαστε εκεί, καθώς θα ξετυλίγεται η μέρα του γάμου σας, για να καταγράψουμε φωτογραφικά τις καλύτερες στιγμές αυτής της μέρας.

To να συλλάβεις την πραγματική ουσία αυτής της μέρας απαιτεί γρήγορη αντίληψη των γεγονότων, ένα μάτι που μπορεί να εστιάσει στην λεπτομέρεια καθώς και την δυνατότητα παρουσίασης των καλύτερων φωτογραφιών σας με ένα δημιουργικό τρόπο για να μπορείτε να ξαναζείτε την πιο όμορφη στιγμή σας ξανά και ξανά.

Προσπαθούμε να δημιουργούμε όσο το δυνατόν λιγότερες στημένες πόζες και να επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στο συναίσθημα.

Θα σας κατευθύνουμε αν χρειάζεται για να δημιουργήσουμε μαζί τις φωτογραφίες αυτές που θα πλαισιώνουν το ύφος και την διάθεση της συγκεκριμένης μέρας.

Μερικές φορές θα χρειαστεί να βρεθούμε στο χώρο σας πριν τη μεγάλη μέρα για να δούμε μαζί τις λεπτομέρειες (δωμάτιο προετοιμασίας, φωτιστικές συνθήκες, κ.α.) έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αισθητικό αποτελέσμα.

H φωτογραφία είναι το πάθος μας και η αγάπη μας γι’αυτήν μας ώθησαν να την κάνουμε το επάγγελμα με το οποίο θέλουμε να ασχολούμαστε κάθε μέρα.

To να βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα γάμο και να φωτογραφίζουμε δεν είναι για μας δουλειά αλλά ευχαρίστηση. Ακόμη όμως μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι να βλέπουμε τα χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα αυτών που μας εμπιστεύτηκαν για τη φωτογράφηση του γάμου τους.

 

 

Δείτε μας στην ιστοσελίδα www.mindwork.gr

 

 

Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες