Παρακαλώ περιμένετε
Michalis Batsoulas Photography - Μιχάλης Μπατσούλας, Φωτογράφοι, Βίντε

Michalis Batsoulas Photography - Μιχάλης Μπατσούλας

(1 αξιολογήσεις)

Φωτογράφοι #24749

Κωνσταντινα Κορωνακη | 30/04/2018

Ευχαριστω αλλα εχω βρει κατι καλυτερο.

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι, Βίντεο

https://www.instagram.com/michalis_batsoulas_photography/

https://www.batsoulasphotography.gr/

https://www.facebook.com/MichalisBatsoulasPhotography

Η ημέρα του γάμου σας γίνεται όλα υπέροχα  και είμαστε παρόντες για κάθε δάκρυ, γέλιο, χαρά, αγκαλιά και για την χαρούμενη στιγμή, ώστε να μπορείτε να τον θυμάστε για πάντα.

Πιστεύουμε σε φυσικές, γνήσιες στιγμές και προσπαθούμε όχι μόνο να σας κάνουμε να νιώθετε άνετα πίσω από την κάμερα, αλλά και να διασκεδάσετε.

Το ύφος μας είναι ένας συνδυασμός καλής τέχνης και επιδεξιότητας  με έντονη έμφαση στο συναίσθημα, το φως και τις λεπτομέρειες.

Την ημέρα του γάμου σας ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με τον φωτογράφο σας  από οποιονδήποτε άλλο, έτσι είναι λογικό να καλλιεργήσετε έναν ειδικός δεσμός μεταξύ μας. Πρώτα απ'όλα χαιρόμαστε και εμείς με την με την πιο σημαντικές μέρες τις ζωής σας και διασκεδάζουμε και γελάμε μαζί σας στις  ποιο όμορφες σας στιγμές.

Με γαμήλια πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε το  αλμπουμ (βιβλίο) γάμου σας που θα  πει την ιστορία σας. Εργαζόμαστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κάθε προορισμό που σας μεταφέρει η καρδιά σας. Ταξιδεύουμε συχνά και πάντα λέμε «ναι» σε μια περιπέτεια!

Μιχάλης Μπατσούλας 

Μητροπόλεως 55 Θεσσαλονίκη

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες