Παρακαλώ περιμένετε
LAZARO - Βαλια Χριστοπούλου, Χώροι δεξιώσεων

LAZARO - Βαλια Χριστοπούλου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Χώροι δεξιώσεων

 

Η επιτυχία της διοργάνωσης ενός γάμου, μιας βάφτισης αλλά και οποιασδήποτε εκδήλωσης δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Νυφικά, βαφτιστικά, μπομπονιέρες, εκκλησία, στολισμός, όλα θέλουμε να είναι η τέλεια επιλογή για εμάς και τους καλεσμένους μας.

Όταν φτάνει η ώρα να επιλέξετε τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας, τι πρέπει να προσέξετε; Πως θα είστε σίγουροι για την ποιότητα αλλά και ποσότητα του φαγητού, πως θα είστε βέβαιοι ότι θα σας σερβίρουν το ίδιο που δοκιμάσατε στο δειγματισμό σας, πως θα είστε βέβαιοι  για το σέρβις όπως και για την διασκέδαση των καλεσμένων σας!;

Η 50χρονη συνεχόμενη ανοδική εμπειρία του Ομίλου Βουλγαράκη  στον χώρο εστίασης και διοργάνωσης εκδηλώσεων αποδεικνύει την ποιότητα, αποδεικνύει τον σεβασμό και τη φροντίδα μας προς τις ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Η ικανοποίηση των πελατών μας και τα άπειρα συγχαρητήρια που έχουμε εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια μας κάνουν πιο δυνατούς για να προσφέρουμε συνεχώς το άριστο.

Είμαστε εκεί, δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια δημιουργώντας μαζί σας αξέχαστες στιγμές του γάμου σας, μοναδικές στιγμές της βάφτισής σας ,  στιγμές που θα κουβαλάτε στο βαλιτσάκι των αναμνήσεων για πάντα μαζί σας!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες