Παρακαλώ περιμένετε
Λαμπρινή Πολύζου "Royal Dancers" - Λαμπρινή Πολύζου, Σχολές χορού

Λαμπρινή Πολύζου "Royal Dancers" - Λαμπρινή Πολύζου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Σχολές χορού

"Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μιαν "

Η αρχή μιας νέας οικογένειας και μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής ενός ζευγαριού. Η ελληνική παράδοση προστάζει ο πρώτος χορός να είναι μεταξύ του ζευγαριού. Ο σπουδαιότερος χορός που θα θυμίζει αυτή τη βραδιά για πάντα.

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι, τα μέλη της οικογένειας και οι πιο αγαπημένοι άνθρωποι θαυμάζουν το παντρεμένο πλέον ζευγάρι να μοιράζετε τη χαρά, τη συγκίνηση, τον έρωτα και την ολοκλήρωση που αισθάνεται, μαζί τους.

Αυτός ο χορός λοιπόν είναι ακόμη ένας λόγος για να σας μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα. Μια τόσο μοναδική και σημαντική στιγμή δεν πρέπει να είναι απλή.

Αν τα συναισθήματα της στιγμής συνδυαστούν με μια χορογραφία, τότε το αποτέλεσμα θα μείνει χαραγμένο στη σκέψη του ζευγαριού για όλο το υπόλοιπο της κοινής τους πορείας. Οι δύο τους, η μουσική και τα αισθήματα τους που θα απορρέουν μέσα από τις κινήσεις τους.

Αυτή είναι η μαγεία του χορού και είναι κρίμα να μην είναι καλεσμένος και αυτός στην πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής του κάθε ανθρώπου. Ένα ρομαντικό waltz, ένα παθιασμένο tango ή μια ερωτική rumba, ακόμη και με ένα σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, είναι ικανά να αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις και να εκφράσουν όλα όσα δεν μπορούν να πουν οι λέξεις.

Η Λαμπρινή Πολύζου μπορεί να σχεδιάσει την πιο μαγευτική χορογραφία γάμου μόνο για εσάς. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον χορό και το μουσικό κομμάτι που σας εκφράζει για να ζήσετε τη στιγμή σας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους με την γαμήλια χορογραφία σας.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο γάμος είναι γλέντι. Μετά τον πρώτο χορό, το ζευγάρι μπορεί να παραδώσει τη σκυτάλη του χορού στους καλεσμένους και να τους συνοδεύσει ώστε να γίνει η χαρά του, χαρά τους. Μπορείτε λοιπόν να μάθετε χορούς όπως ελληνικούς, παραδοσιακούς, Disco και πολλούς άλλους για να συνεχιστεί η βραδιά τόσο όμορφα όσο άρχισε. 

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον χώρο σας ή σε δική μας αίθουσα χορού .

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λάρισα , Καρδίτσα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες