Παρακαλώ περιμένετε
Κτήμα Πανταζή - , Χώροι δεξιώσεων

Κτήμα Πανταζή -

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Χώροι δεξιώσεων

Το «ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ» με την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και τις επιτυχημένες συνεργασίες που έχει με τα καλύτερα catering της αγοράς, που σερβίρουν στα καλύτερα κτήματα γάμου, όπως και με ένα από τα καλύτερα team στον ηχητικό εξοπλισμό και στην μουσική, σας υπόσχεται, ότι και με την δικιά σας βοήθεια, θα διοργανώσουμε μαζί τον γάμο των ονείρων σας.

Επίσης διαθέτει ηχητικό εξοπλισμό, που ελάχιστα κτήματα γάμου έχουν στην κατοχή τους. Αποτελείται από μία ηχοοροφή 350 ηχείων στην πίστα του, που δημιουργεί ομπρέλα στον ήχο. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι επιτρέπει σε αυτούς που χορεύουν, να ακούνε στην καλύτερη δυνατή ένταση μέχρι τις πρωινές ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα, πράγμα μοναδικό για κτήμα γάμου.

Όσο για αυτούς που θέλουν να βαφτίσουν το αγγελούδι τους, το κτήμα γάμου Πανταζή, θα τους προσφέρει μία εκδήλωση που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η εύκολη πρόσβαση αλλά και το όμορφο εκκλησάκι εντός του κτήματος γάμου, είναι δύο μεγάλα πλεονεκτήματα προς όφελος σας. Όποια και αν είναι η εκδήλωση σας, κοινωνική ή επαγγελματική θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εντυπωσιάσουμε και να ικανοποιήσουμε πλήρως, εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η κλειστή αίθουσα δεξιώσεων που διαθέτει, λειτουργεί όλο το χρόνο και είναι άριστα εξοπλισμένη ώστε να φιλοξενεί κάθε είδους εκδήλωση.

Τέλος στo κτήμα γάμου Πανταζή διοργανώνονται πλέον διάφορες ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως μουσικές βραδιές live, θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, θέατρο σκιών, πάρτι κ.α. για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα μας στο facebook αναλυτικά.

 

 

 

Κουβαράς - Κερατέα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες