Παρακαλώ περιμένετε
Katerina Chatzoglou Make Up Artist - Katerina Chatzoglou, Make up arti

Katerina Chatzoglou Make Up Artist - Katerina Chatzoglou

(1 αξιολογήσεις)

Make up artist #70273

Ματίνα Σαράντη | 23/03/2022

Καταπληκτική επαγγελματίας και πολύ ευγενική. Μου άρεσε παρά πολύ η δουλειά της είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Την συνιστώ 100%!

Κατηγορία/ες: Make up artist, Περιποίηση προσώπου

Η καλλιτεχνική μου φύση ανακαλύφθηκε από την ηλικία των 12, καθώς πάντα μου άρεσε να ζωγραφίζω πρόσωπα και ρούχα. Μου άρεσε πολύ η μόδα και η ομορφιά. Απόφοιτη ΙΕΚ, εμπλουτίζω τις γνώσεις μου δίπλα στο Γιάννη Μαρκετάκη και τη Victoria Grosu. Μότο μου: στη ζωή πρέπει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε,έτσι ακολούθησα την καρδιά μου και μετά από 15 χρόνια εμπειρίας και τόσους πολλούς γάμους, έχω αναδειχτεί Bridal Expert. Δίνω μεγάλη προσοχή στο μακιγιάζ της πρόβας, καθώς είναι το πρώτο σημαντικό ραντεβού που αναγνωρίζεται το στυλ και προφίλ κάθε νύφης. Μου αρέσει επίσης να φροντίζω τα μέλη της οικογένειας της νύφης την ημέρα του γάμου. Έχω συνεργαστεί με πολλούς Οίκους Νυφικών, αλλά και πρακτορεία μόδας και έχω εργαστεί για την Estee Lauder και τη Lancome. Σκοπός μου είναι να δείξω ένα άψογο μακιγιάζ με ωραία αίσθηση.

Θες κι εσύ να είσαι η πιο λαμπερή ύπαρξη την ημέρα του Γάμου σου; Κλείσε το δοκιμαστικό σου μαζί μου! Εκτός απο το επιθυμητό σου αποτέλεσμα θα φύγεις με τις σωστές συμβουλές αποκλειστικά για το δερματότυπό σου.

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Χατζόγλου

katerinachmuakaterinachmuakaterinachmuakaterinachmua

Περισσότερα στο:

Instagram: katerinachmua

Αθήνα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες