Παρακαλώ περιμένετε
Jasmin Events & more - Αλεξάνδρα Τσιουράκη, Wedding planners

Jasmin Events & more - Αλεξάνδρα Τσιουράκη

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

 

Στην εταιρεία Jasmin Events το  μότο μας είναι:                                    "Life is an Event" Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου ή μερικώς τη διοργάνωση του γάμου σας πάντα με κύριο γνώμονα τα δικά σας θέλω και τα πιστεύω. Ξεκινώντας από τ' ανάγλυφα, ξύλινα ή βελούδινα προσκλητήρια του Jasmin Events, σχεδιασμένα από γραφίστες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, με στόχο να προκαλέσουν μία πρόωρη ευφορία και ανυπομονησία στον καλεσμένο.

Η συνεργασία μας με διάφορους χώρους εκδηλώσεων, catering, ζαχαροπλαστεία και κάβες, φημίζονται για την αισθητική τους, την άψογη ποιότητα του φαγητού και των ποτών τους.

Δίνουμε έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια.  Από το τσούγκρισμα των κρυστάλλινων ποτηριών, έως την ένταση και την «καθαρότητα» της μουσικής. Συνεργαζόμαστε με DJ και τεχνικούς audio visual που καλύπτουν κάθε προτίμηση, καθώς και με συγκροτήματα που αναλαμβάνουν τη ζωντανή κάλυψη του γάμου σας.

Η εταιρεία Jasmin Events συνεργάζεται με πρόσωπα που έχουν πολύχρονη εμπειρία στον απαιτητικό κόσμο της διακόσμησης και της μόδας. Αναλαμβάνουμε από τη διακόσμηση της εκκλησίας ή μίας αίθουσας μέχρι την παροχή συμβουλευτικής styling.

Αρωματικά κεριά και άνθη που μοσχοβολούν συνθέτουν υπέροχες ευωδίες, οι οποίες κρατούν σε συνεχή διέγερση τους προσκεκλημένους σας.

 

 Η εταιρεία Jasmin Events δίνει μεγάλη βάση στην ποιότητα των εκδηλώσεών της και συνάμα τις κοστολογεί με τιμές προσιτές και συμφέρουσες "VALUE FOR MONEY".

Δημιουργούμε εμπειρίες ζωής.

Σας περιμένουμε!! 

Νέα Ερυθραία

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες