Παρακαλώ περιμένετε
Imaginicious - Γεωργία Ζάκκα , Wedding planners

Imaginicious - Γεωργία Ζάκκα

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

Από το 2012 η IMAGINICIOUS προσφέρει μοναδικές ιδέες για το γάμο και τη βάπτιση, ακολουθώντας τη μόδα ή κλασικές τάσεις , τη λιτή ή μοντέρνα γραμμή, ρομαντικές ή οικολογικές προτάσεις, σε ποικιλία σχεδίων, υλικών και χρωμάτων.

Όνειρό μας ήταν εξ’ αρχής να κάνουμε την κάθε εκδήλωση μοναδική! Με πολύ αγάπη για τις χειροποίητες δημιουργίες, προσπαθούμε να διαφοροποιηθούμε από τα συνηθισμένα και να... προσφέρουμε «νόστιμες» αναμνήσεις!

Αναλαμβάνουμε ότι χρειάζεται… από το προσκλητήριο, την μπομπονιέρα και τα αξεσουάρ μέχρι και τον στολισμό για να είναι όλα τέλεια! Δώρα και δημιουργίες για το μαιευτήριο και το παιδικό party!

Με γνώμονα την άρτια αισθητική και την υψηλή ποιότητα, και σε συνδυασμό με τις πιο λογικές τιμές, σας προτείνουμε μια σειρά από ξεχωριστές δημιουργίες, πρωτότυπες ιδέες, περίτεχνες κατασκευές με τα μοναδικά μας προϊόντα, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωσή σας.

Η τελειότητα, η πρωτοτυπία και η χαρά της δημιουργίας είναι η μεγάλη μας αγάπη, αγάπη που φαίνεται μέσα από την δουλειά μας!

Μοναδικός μας στόχος να κάνει τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής σας αξέχαστες!

Πολύτιμος λίθος είναι η σχέση, γι’ αυτό οι άνθρωποι μας αναλαμβάνουν ως προσωπική τους υπόθεση, τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας όσο ιδιαίτερη κι αν είναι και με όση μαγεία κι αν τη φανταστήκατε.

Ύψιστος επαγγελματισμός, καθαρή αισθητική, αφοσίωση στη λεπτομέρεια και προσωπική δέσμευση – αυτές είναι οι αξίες μας!

Πείτε μας μόνο τι θέλετε να γιορτάσετε!
Εμπνευσμένες Εκδηλώσεις, όμορφες αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή!

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί εξολοκλήρου τις δικές σας ιδέες!

Δυτική Ελλάδα (Ήπειρος)

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες