Παρακαλώ περιμένετε
I do films global - Βασίλειος Τσιρακιδης , Βίντεο

I do films global - Βασίλειος Τσιρακιδης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Βίντεο

Ειναι η Τέταρτη χρονια μου που ασχολουμε με τον χώρο της κινούμενης εικονας και ειδικοτερα με την αποτυπωση γάμων σε φίλμ.
Αυτο που με συναρπάζει κάθε φορα που φτιάχνω την τσαντα με τον εξοπλισμο μου και ετοιμαζομαι να παω σε ενα γάμο, είναι οτι θα συναντησω ανθρώπους που πλυμμυριζουν απο αγαπη και ερωτα και αυτη ειναι η στιγμη που θελουν να το μοιραστουν με όλους !!!
Ειναι μια υπέροχη διαδικασια που μου δίνει την δυνατοτητα να κοιταω στις καρδιες των ανθρωπων μεσα απο τον φακό μου και να ξετρυπώνω μικρες στιγμες και λεπτομερειες που περιγράφουν το πόσο ιδιαιτερη και μοναδικη ειναι η αγάπη τους και το δεσιμο τους .
Δεν πιστεύω γενικοτέρο στα στύλ γιατι ο γάμος ειναι είναι ενα γεγονός με πρωταγωνιστές ανθρώπους οπότε κάθε φορα θα ειναι διαφορετικός οπως και καθε φίλμ θα είναι διαφορετικο γιατι κάθε ιστορια ειναι μοναδικη και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.
Η δικη μου απόλαυση ειναι να μπορω να περιγραφω αυτα τα συναισθηματα μεσά απο εικονες που θα φέρνουν ξάνα στην καρδια σας την αισθηση αυτης της υπέροχης ημέρας και τις συγκινησεις της.

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες