Παρακαλώ περιμένετε
Hotel Steni - Βαγγελης Παππάς, Χώροι δεξιώσεων

Hotel Steni - Βαγγελης Παππάς

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Χώροι δεξιώσεων

Το "Hotel Steni" το οποίο εδρεύει στην Στενή Ευβοίας, αποτελεί έναν ειδυλλιακό κήπο από πέτρα και με διακόσμηση φυτων  σιντριβάνη, και πανέμορφο ρομαντικό φωτισμό.
 
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει τόσο την αισθητική και την κομψότητα όσο και την εμπειρία, για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση όπως εκδηλώσεις γάμου, βάπτισης, παιδικές εκδηλώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις.   
 
Οι άνθρωποι στο ξενοδοχείο μας, μέσα από μια μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο είναι δίπλα σας για να σας προτείνουν και να σεβαστούν τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση των ονείρων σας. Σύμφωνα με το δικό σας γούστο θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση που θα προσφέρει σε εσάς και τους προσκεκλημένους σας μία μαγευτική εκδήλωση.
 
Το οικείο περιβάλλον του ξενοδοχείου, η μεθοδικότητα του προσωπικού για την υλοποίηση της εκδήλωσης που ονειρεύεστε και οι πρωτότυπες ιδέες τους γίνονται πραγματικότητα. 
 
Το μενού μας αποτελείτε από μοναδικές γεύσεις από αγνά υλικά και προσαρμόζετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

 Ο εξωτερικός χώρος έχει δυνατότητα χωρητικότητας έως 400 άτομα.  
 

Στενή Δίρφυος, Εύβοια

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες