Παρακαλώ περιμένετε
Head Lines and Barber Shop κομμωτηριο - Ολυμπία Χρυσαφίνα, Make up ar

Head Lines and Barber Shop κομμωτηριο - Ολυμπία Χρυσαφίνα

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Make up artist, Hair styling, Nail artist

Eνα από τα καλύτερα κομμωτήρια στο Νέο Ηράκλειο. Head Lines and Barber Shop 24 χρόνια τώρα βρίσκεται στη διάθεση όλων όσων θέλουν να έχουν μια περιποιημένη και μοναδική κόμη που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν. Αναλαμβάνουμε κούρεμα, (ανδρικό,γυναικείο,παιδικό) βαφή, χτένισμα, μανικιούρ πεντικιούρ και υπηρεσίες αισθητικής με προσιτές τιμες.

 Στο Χώρο μας γινετε η διάγνωσης με το σύμβουλο κομμωτή, test προσωπολογίας – χρωματολογίας καθώς και ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις της μόδας στο χτένισμα, κούρεμα και το χρώμα.Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες κομμωτές με υψηλή τεχνική κατάρτιση που είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν προσωποποιημένες προτάσεις για κάθε ανάγκη των μαλλιών σας. Παρέχουμε σε εσάς όλες εκείνες τις ανέσεις και το χώρο για να χαλαρώσετε όταν έρχεται ή ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

 

Εάν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια ειδική κατηγορία της Κομμωτικής Τέχνης, αυτή σίγουρα περιλαμβάνει τα Νυφικά Χτενίσματα εκτός από το ταλέντο μας, χιλιάδες ώρες εξάσκησης αλλά και συνεχούς ενημέρωσης για να σας προσφέρουμε το τέλειο αποτέλεσμα στην πιο ξεχωριστή βραδιά της ζωής σας!!!

Περιποίηση Γαμπρού

 

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ και τον γαμπρό… και εκείνος έχει το δικαίωμα να αφεθεί, να απολαύσει χαλαρωτικές εμπειρίες μόνος ή με τους φίλους του στο Head Lines and Barber Shop. Το ειδικό πακέτο για γαμπρούς, περιλαμβάνει περιποίηση μαλλιών, προσώπου, ανδρική περιποίηση νυχιών.

                    ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ     

 

Η εξειδικευμένη Makeup Artist θα αναδείξει τα στοιχεία του προσώπου σας που πλεονεκτούν ενώ θα «υποφωτίσει» τα τυχόν μειονεκτικά. Με εξαιρετικές τεχνικές όπως φωτοσκιάσεις, κοψίματα & λάμψεις θα φροντίσει να «γράφετε» τέλεια στο φακό του φωτογράφου και του κάμεραμαν ενώ θα διασφαλίσει πως θα είστε φρέσκια & λαμπερή όλο το βράδυ. Είναι επαγγελματίες με θητεία στην Τηλεόραση, το Θέατρο, τον Κινηματογράφο.
Kατανοούμε ότι η επιλογή του σωστού επαγγελματία για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας δεν είναι εύκολη.
Στο Head Lines πιστεύουμε ότι έχουμε 3 πολύ σημαντικά επιχειρήματα για να μας εμπιστευτείτε:
1. Επιλεγμένοι Επαγγελματίες2. Επαγγελματικά Υλικά3. Στο χώρο σας χωρίς περιορισμούς

https://www.facebook.com/chrisafina.olympia/

Κ.ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ 7 ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ATTIKH

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες