Παρακαλώ περιμένετε
GEFO jewellery - Φωτεινή Γεντσίδου , Κοσμήματα

GEFO jewellery - Φωτεινή Γεντσίδου

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Κοσμήματα

60 Χρόνια δημιουργιών στο χώρο του κοσμήματος 

Το 1958 ο Ιωάννης Γεντσίδης, νεαρός τεχνίτης τότε, δημιουργεί το πρώτο του εργαστήριο, γεμάτος έμπνευση και αγάπη για το κόσμημα.

Στην μακρόχρονη πορεία του το εργαστήριο γίνεται μεγάλο παραγωγικό κέντρο και αποκτά πολλούς συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα ξεχωριστά σχέδια, η μοναδική ποιότητα και κυρίως η εξαιρετική κατασκευή των κοσμημάτων εδραιώνουν το όνομα Γεντσίδης στον χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης κοσμημάτων.

Το 1986 στο δυναμικό της επιχείρησης μπαίνει η Φωτεινή Γεντσίδου, κόρη του δημιουργού με σπουδές στη Γεμολογία, στο Σχεδιασμό και στην Πώληση Κοσμημάτων ( G.I.A. F.G.A. GEM C. Ruppenthal) και αναλαμβάνει τις πωλήσεις λιανικής. Έτσι γεννιέται ο «Οίκος Γεντσίδη»!

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις, το μεράκι και την αγάπη για το κόσμημα η Φωτεινή Γεντσίδου δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με γνώμονα πάντα τον σεβασμό και την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Το 2010 ο εκθεσιακός μας χώρος συστεγάζεται με το προσωπικό μας εργαστήρι, στην Δ. Φλωριά 4 στις Σέρρες και οι αγαπημένοι μας πελάτες έρχονται ακόμα πιο κοντά στις χειροποίητες συλλογές κοσμημάτων μας.

Το 2018 ο «Οίκος Γεντσίδη» υποδέχεται την τρίτη γενιά στην κοσμηματοποιία με την δυναμική ένταξη της Μαρίας Αναστασίας, εγγονής του Ιωάννη Γεντσίδη, η οποία αναλαμβάνει την δραστηριοποίησή του στον διαδικτυακό κόσμο με δύο ηλεκτρονικά κοσμηματοπωλεία, το Gefo Jewellery (να πηγαίνει στην αρχική με σύνδεσμο) και το προσωπικό της δημιούργημα Maria Anastasia Equestrian Jewellery.

Επιθυμώντας, όλα αυτά τα χρόνια, να είμαστε μαζί σας και να ομορφαίνουμε ακόμα περισσότερο τις πιο σημαντικές σας στιγμές σας παρουσιάζουμε σήμερα τις συλλογές κοσμημάτων μας, μέσα από το Gefo Jewellery!

Ελάτε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο των κοσμημάτων!!! 

Βρείτε μας: 

https://gefo-jewellery.com/

Facebook: GEFO Jewellery

Instagram: gefojewellery

Θεσσαλονίκη - Σέρρες

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες