Παρακαλώ περιμένετε
FOTO IOSIFIDIS - Stylianos Iosifidis, Φωτογράφοι

FOTO IOSIFIDIS - Stylianos Iosifidis

(1 αξιολογήσεις)

Φωτογράφοι #48939

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ | 10/07/2019

Κατηγορία/ες: Φωτογράφοι

https://fotoiosifidis.gr/index.php/el/

https://www.facebook.com/www.fotoiosifidis.gr/?ref=native_aymt_megaphone

https://www.instagram.com/explore/locations/254667734702953/foto-iosifidis/?hl=el

Ο Steve Iosifidis γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Ο πατέρας του Θοδωρής Ιωσηφίδης ήταν από τους πρώτους Έλληνες φωτογράφους της Νέας Υόρκης ανοίγοντας το πρώτο του φωτογραφείο το 1969 στην περιοχή της Αστόρια. Ο Steve αγάπησε την τέχνη της φωτογραφίας και ασχολήθηκε από πολύ μικρός, μαθητεύοντας δίπλα στον πατέρα του.

Το 2002, έπειτα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η επιχείρηση μεταφέρεται στο ιδιόκτητο studio στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, στην οδό Ολυμπιάδος 93.

Με συνεχή κατάρτιση και παρακολούθηση πολλών ειδικών σεμιναρίων γύρω από τη φωτογραφία, με εξειδίκευση στις φωτογραφίσεις γάμων και βαπτίσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας και ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνολογίες, τις νέες τεχνικές αλλά και όλες τις νέες τάσεις. Αποτέλεσμα η πρώτη πανελλαδική τιμητική διάκριση το 2006, κερδίζοντας το 3ο βραβείο για το καλύτερο ψηφιακό album βάπτισης της χρονιάς. Το 2007 οι διακρίσεις συνεχίζονται κερδίζοντας το 2ο βραβείο για το καλύτερο ψηφιακό άλμπουμ γάμου της χρονιάς. Και να είστε σίγουροι όπως δεν θα σταματήσουμε εδώ…

Ειδικευόμαστε στη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμων, βαπτίσεων και διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών άλμπουμ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε δείγματα της δουλειάς μας και εμπιστευθείτε μας για τις φωτογραφίες κάθε ξεχωριστής σας στιγμής.
Πίσω από κάθε μας «κλικ» ζωντανεύει και μια μοναδική σας ανάμνηση...

ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες