Παρακαλώ περιμένετε
Φωτεινή Μ. Γκίκα - Φωτεινή Γκίκα, Wedding planners

Φωτεινή Μ. Γκίκα - Φωτεινή Γκίκα

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

Η επιχείρησή μας υπάρχει στο χώρο των γραφικών τεχνών εδώ και αρκετά χρόνια με έδρα την Καλλιθέα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας.

Με μια επίσκεψή σας στο εκθεσιακό χώρο μας θα μπορέσουμε με στυλ και άποψη να εξασφαλίσουμε για εσάς λύσεις σε προσκλητήρια γάμου και προσκλητήρια βάπτισης για την πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σας.

Θα περιπλανηθείτε στο 200τμ. χώρο μας σε μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερες χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου και παραμυθένιες μπομπονιέρες βάπτισης, που είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό δώρο από εσάς για τους καλεσμένους σας

Επίσης, οι άξιοι κουμπάροι θα μπορέσουν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να επιλέξουν τα είδη κουμπάρου που χρειάζονται για την τελετή όπως στέφανα γάμου, λαμπάδες γάμου, καράφες και ποτήρια.

Φυσικά δεν ξεχάσαμε τους απαιτητικούς νονούς και νονές, με μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα ρουχαλάκια βάπτισης και από χειροποίητα σετ βάπτισης στο θέμα σας.

Για το λόγο αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε μαζί σας πρωτότυπες, μοναδικές και αξέχαστες διακοσμήσεις γάμου και διακοσμήσεις βάπτισης, με στόχο πάντα το τέλειο αποτέλεσμα που θα ολοκληρώσει το μυστήριο εκφράζοντας το θαυμασμό τους όλοι για αυτό.

Εμείς έχουμε καταφέρει με σεβασμό στον πελάτη και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με ποιότητα, υψηλό γούστο, στυλ, έμπνευση και κυρίως αγάπη για αυτό που κάνουμε για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, ώστε σίγουρα να σας μείνουν αξέχαστα και να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.  

www.fmg.gr 

fb: FoteiniGika

Παλαιό Φάληρο, Αττική

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες