Παρακαλώ περιμένετε
even more - Αντώνης Γκριτζέλης, Wedding planners

even more - Αντώνης Γκριτζέλης

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Wedding planners

Λέξεις, όπως "ίσως, πιθανόν, μάλλον", δεν χωράνε στη διοργάνωση εκδηλώσεων. Αντιθέτως, χρειάζεται σιγουριά, ακρίβεια και βεβαιότητα σε κάθε βήμα της εκδήλωσης ακόμη και στις φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες .

H even more δημιουργήθηκε από τον Αντώνιο Γκριτζέλη , διοργανωτή εκδηλώσεων και μουσικών event εδώ και 11 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες διοργάνωσης.

Πλέον έχοντας έδρα το νησί των ιπποτών βρίσκουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που χρειάζεστε για την παροχή υπηρεσιών στη διοργάνωση εκδηλώσεων, γάμων κτλ.

Στόχος μας είναι η κάθε σας εκδήλωση να σας εκφράζει απόλυτα, αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωσή και τη σκηνοθεσία της απο την αρχή ως το τέλος, κάνοντας εσάς και τους προσκεκλημένους σας να παραμιλάνε.

Πιστεύουμε πως δικαίωμα στην ποιότητα και την ομορφιά έχουμε όλοι γι αυτό δεν επιδιώκουμε αλλά κατορθώνουμε να κάνουμε την κάθε εκδήλωση ''μοναδική σαν εσάς'' γι αυτό και συνηθίζουμε να λέμε πως '' αν ονειρευτήκατε κάτι εμείς το κάνουμε πράξη''...

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες