Παρακαλώ περιμένετε
ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ ΚΟΥΚΑ - ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ ΚΟΥΚΑ, Make up artist

ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ ΚΟΥΚΑ - ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ ΚΟΥΚΑ

(3 αξιολογήσεις)

Make up artist #58613

Αναστασία Σπανού | 06/07/2021

Άψογη επαγγελματίας, άριστη στη δουλειά της το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ήταν συνεπέστατη ήρθε και μισή ώρα νωρίτερα από ότι είχαμε συμφωνήσει. Πολύ φιλική και επικοινωνιακή την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Make up artist #58492

ΕΜΜΕΛΕΙΑ ΓΚΟΡΑ | 20/01/2023

Άψογη επαγγελματίας πολύ καλό χέρι με σωστή κρίση έβλεπε τι μου ταιριάζει και το έκανε ! Μου άρεσε πολυ που μου πρότεινε πράγματα που όντως μου πήγαιναν κ με αναδεικνύαν, αλλά κ ο επαγγελματισμος κ η ηρεμία της καθώς ανήμερα του γαμου ήμουν πολύ αγχωμένη.Το μακιγιάζ κράτησε πολλές ώρες και άκουσα τα καλύτερα σχόλια από όλους!Σε ευχαριστώ για όλα!

Make up artist #57547

Κατερίνα Συκαρά | 07/08/2020

Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Πολύ καλή και σωστή επαγγελματίας. Πολύ ευδιάθετος χαρακτήρας και πολύ καλή γνώστης του αντικειμένου της. Την ημέρα της πρόβας της είπα τι έχω σκεφτεί, δουλέψαμε πάνω σε αυτό και μου έκανε προτάσεις και η ίδια ως πιο ειδική, χωρίς να είναι πιεστική. Την ημέρα του γάμου ήταν πολύ συνεπής, ήρθε εγκαίρως στο σπίτι, δούλεψε σε τέλεια συνεργασία με την κομμώτρια και φρόντισε με τον τρόπο της να διώξει το άγχος της ημέρας. Η δουλεία της ήταν εκπληκτική. Σε όλους, αλλά κυρίως σε μένα, άρεσε πολύ το αποτέλεσμα. Έκανε πολύ καλή δουλειά και με τη μητέρα μου χωρίς να έχει προηγηθεί πρόβα. Έκατσε μαζί μας μέχρι τη στιγμή που έφυγα για την εκκλησία μήπως χρειαστεί οτιδήποτε. Έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένη μαζί της. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες