Παρακαλώ περιμένετε
episimo.gr - Georgia Dristila, Νυφικά

episimo.gr - Georgia Dristila

(0 αξιολογήσεις)

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιολόγηση από άλλον χρήστη!

Κατηγορία/ες: Νυφικά

Το EPISIMO.gr  δημιουργήθηκε το 2012  με σκοπό να καλύψει την συγχρονη γυναίκα στην νυφική & επίσημη εμφάνιση, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής.
Σήμερα αποτελεί το πρώτο και μοναδικό online shop στη Ελλάδα όπου μπορείτε να βρείτε νυφικά φορέματα, επίσημα & βραδινά φορέματα, επίσημα παπούτσια, παρανυφικά και διάφορα αξεσουάρ για το γάμο σας σε άριστη ποιότητα & συμφέρουσες τιμές.
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα μέσα από μια ευρεία γκάμα μοντέρνων σχεδίων, χρωμάτων και τιμών που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη για μια λαμπερή, ξεχωριστή εμφάνιση.
Όλα τα φορέματα & τα νυφικά κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς αμέσως μετά την παραγγελία σας με τα καλύτερα υλικά και υφάσματα κάτω από την δική μας επιτήρηση και τις δικές μας προδιαγραφές. 
Ο μελετημένα απλός και λειτουργικός σχεδιασμός της σελίδας επιτρέπει, ακόμη και στις μη έμπειρες, να βρουν εύκολα αυτό που ψάχνουν με μια ευχάριστη περιήγηση.
Θέλοντας να βρίσκομαστε πάντα κοντά σας παρέχουμε πολλαπλές μεθόδους επικοινωνίας (e-mail, chat, τηλ) και είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά!
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο χώρο μας, οδός Γιαγτζη 19 στην Άμφισσα, για να δείτε από κοντά δείγματα της δουλειάς μας, ραφές, υφάσματα, 
σχέδια και να επιλέξουμε μαζί το δικό σας ιδανικό νυφικό! 

Online Πανελλαδικά - Φωκίδα

Πρόσφατα άρθρα για να πάρετε ιδέες